reklama
Nie ma czegoś takiego jak za niska beta.
Beta albo wskazuje ciążę, albo nie. Celem sprawdzenia czy jest ok - można zbadać przyrost po 48h (musi wynosić co najmniej 66%). Ale on też nie gwarantuje, że z ciążą jest ok. Natomiast brak minimalnego przyrostu nie rokuje dobrze.
Beta albo wskazuje ciążę, albo nie. Celem sprawdzenia czy jest ok - można zbadać przyrost po 48h (musi wynosić co najmniej 66%). Ale on też nie gwarantuje, że z ciążą jest ok. Natomiast brak minimalnego przyrostu nie rokuje dobrze.
victoria33
Fanka BB :)
Jest dobrze, wytrzymaj i zrób kolejną betę w poniedziałek Koleżanka wyżej ma racje powodzeniaDziewczyny pomocy, mam betę 16,8. 10dpo, 30 dzień cyklu, cykle 32 33 dni, w poniedziałek wtorek powinien być okres. Czy to nie jest za niska beta? W poniedzialek idę na kolejną oczywiście ale nie wiem jak wytrzymam weekend.
mollyyy
Hej, zrobiłam dziś drugi test sikany żeby się uspokoić ciemniejszą kreską, sama nie wiem czy jest ciemniejszą, mam nadzieję że beta będzie jutro wyższa niż w piątek (16,8). Poniedziałek- wtorek powinnam dostać okresZobacz załącznik 1573236
Hej dziewczyny, proszę o poradę. Drugi cykl starań, 9dpo, owulacja sprawdzona testami. Dziś idę na wesele i dla bezpieczeństwa zrobiłam test. Wiem wiem beta ale jestem w innym mieście. Szukać laboratorium między fryzjerem i kosmetyczką czy to raczej kreska fabryczna? Test facelle z rosmana.
Aksamitka28
To jest bardzo ładna kreska nie fiksuj się na wynikach bety, ciesz się ciążą zrób sobie przyrost w poniedziałek i tyle trzymam kciuki za nudne 9 miesięcyHej, zrobiłam dziś drugi test sikany żeby się uspokoić ciemniejszą kreską, sama nie wiem czy jest ciemniejszą, mam nadzieję że beta będzie jutro wyższa niż w piątek (16,8). Poniedziałek- wtorek powinnam dostać okres Zobacz załącznik 1573946
mollyyy
Beta w poniedziałek 80,5. Przyrost wychodzi w kalkulatorze ok. Aplikacje mi pokazują że 4 + 2 a beta taka niska... lekarza mam dopiero na 3 listopada. Chyba w przyszłym tyg pójdę na betę znowuTo jest bardzo ładna kreska nie fiksuj się na wynikach bety, ciesz się ciążą zrób sobie przyrost w poniedziałek i tyle trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy
Aksamitka28
Zaczekaj spokojnie na wizytę u lekarza GratulujęBeta w poniedziałek 80,5. Przyrost wychodzi w kalkulatorze ok. Aplikacje mi pokazują że 4 + 2 a beta taka niska... lekarza mam dopiero na 3 listopada. Chyba w przyszłym tyg pójdę na betę znowu
jasani
Ale po co jeszcze beta w przyszłym tygodniu? Wtedy ciężko będzie zbadać czy przyrost jest dobry (biorąc pod uwagę wynik z poniedziałku). Czekaj spokojnie na wizytę.Beta w poniedziałek 80,5. Przyrost wychodzi w kalkulatorze ok. Aplikacje mi pokazują że 4 + 2 a beta taka niska... lekarza mam dopiero na 3 listopada. Chyba w przyszłym tyg pójdę na betę znowu
reklama
mollyyy
Sama nie wiem, po prostu się denerwuje. Nie wierzę że jestem w ciąży i że wszystko jest ok. Naczytałam się o poronieniach samoistnych i ciąży biochemicznej ale wtedy bym dostała krwawienia chyba. Kurcze sama nie wierzę że tak panikujeAle po co jeszcze beta w przyszłym tygodniu? Wtedy ciężko będzie zbadać czy przyrost jest dobry (biorąc pod uwagę wynik z poniedziałku). Czekaj spokojnie na wizytę.