reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Cykle mam co 28-32 dni. Byłam dzień po okresie, wiec na pewno miałam dni nieplodne. Jak myślisz, powtórzyć test jutro?
Po co? Nie jesteś w ciąży.
Dzień po okresie jak najbardziej mogą być dni płodne, ale przy krótkich cyklach.
Poczekaj na okres. A jeżeli nie chcesz być w ciąży to stosuj antykoncepcję. Stosunek przerywany nią nie jest.

Co myślicie? Jest różowa ale bardzo cieniutka
IMG_20221208_130945.jpg

Hej, czy te testy wyglądają na pozytywne? Dodam, że pierwszy robiony na 4 dni przed miesiączką, drugi dwa dni później (co trochę mnie martwi bo wygląda na bledszy).

Załączniki

• IMG20221218085631.jpg
    IMG20221218085631.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 256
  • IMG20221220062600.jpg
    IMG20221220062600.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 259
Cześć,
Trochę o mnie. Mam 28 lat oraz PCOS. Od około roku staramy sie z partnerem o dziecko. Moj cykl miesiączkowy 34 dni, w tym miesięcu spoznial mi się okres. Mialam już nadzieję,ze jestem w ciazy a tu w ten sam dzien rozkrecil sie okres. Czy ktoś miał podobna sytuacje? A może błędnie odczytalam test?
IMG_20230111_070304.jpg

reklama
Cześć,
Trochę o mnie. Mam 28 lat oraz PCOS. Od około roku staramy sie z partnerem o dziecko. Moj cykl miesiączkowy 34 dni, w tym miesięcu spoznial mi się okres. Mialam już nadzieję,ze jestem w ciazy a tu w ten sam dzien rozkrecil sie okres. Czy ktoś miał podobna sytuacje? A może błędnie odczytalam test?Zobacz załącznik 1483431
2 kreski jak nic. Okres Ci się dzisiaj rozkręcił, czy tego 9go ?

Do góry