reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Ja też miałam 9 dpo brązowe plamienie i po 4 dniach wyszedł mi pozytywny pink strumieniowy, była lekka kreseczka (on ma chyba czułość 10? 🤔) I tego samego dnia zrobiłam betę z krwi 47,5 ☺️☺️. Robiłam jeszcze 2 dni po tym plamieniu test z facelle paskowy i był negatywny. Obecnie 17t2d ☺️
Gratulacje i zdrowej do końca ciąży i szczęśliwego rozwiązania 😊 czy miałaś jakieś inne objawy oprócz plamienia? Ja ogólnie nie mam,ale mam jakieś uderzenia gorąca, mój partner mówi, że mam wypieki na twarzy - oczywiście nie łączę tego z ciążą,ale sama nie wiem.

reklama
Ja zrobiłam 4dni po spóźniającej się miesiączce, bo też nie chciałam zapeszyc, a to był cykl, który był wg mnie stracony (przeziębiony partner, moje leki, które czasowo mogły wpłynąć na brak owulacji)... Też miałam plamienia, najpierw z niteczkami krwi. Ale po tych 4 dniach już nie potrzebowałam testu, żeby wiedzieć, że się udało, choć oczywiście go zrobiłam :p trzymam kciuki i nie daj się zwariować.
Nie będę dziękować,aby nie zapeszyć. I chyba poczekam do 1go czerwca z testem,akurat dzień dziecka 😊

Ja robiłam testy 3 dni przed terminami miesiączek i już były pozytywy, ale czułam wyraźnie że coś mi się dzieje w podbrzuszu i miałam silne parcie na mocz.

hej dziewczyny, co myślicie o tym teście?

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    274,8 KB · Wyświetleń: 202
Ja robiłam testy 3 dni przed terminami miesiączek i już były pozytywy, ale czułam wyraźnie że coś mi się dzieje w podbrzuszu i miałam silne parcie na mocz.
Parcie na mocz też mam ,ale nie łączę tego z objawami,bo już tak mam , że wypiję 1 kawkę a po niej 5 razy sisiu idę.

reklama
Do góry