reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

W przyszłym tygodniu mogę iść dopiero na betę, a nie chce się jakoś stresować kolejnymi testami 😏, bo miałam już kiedyś fałszywie dodatnie(bądź zepsute 🤷‍♀️) jak zwał tak zwał nie chce się napawać szczęściem za wczas. 10ml wykonałam wczoraj. Wynik taki myślałam że jest coś nie tak z tym wynikiem dlatego powtórzyłam dziś.

Załączniki

• fdbd3c16-3b05-428b-92fb-4b869f84bc8f.jpg
    fdbd3c16-3b05-428b-92fb-4b869f84bc8f.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 212
reklama
W przyszłym tygodniu mogę iść dopiero na betę, a nie chce się jakoś stresować kolejnymi testami 😏, bo miałam już kiedyś fałszywie dodatnie(bądź zepsute 🤷‍♀️) jak zwał tak zwał nie chce się napawać szczęściem za wczas. 10ml wykonałam wczoraj. Wynik taki myślałam że jest coś nie tak z tym wynikiem dlatego powtórzyłam dziś.
ten test jest zalany niestety..

Ten jest zalany

Tak też myślałam bo jakoś mi ta kreska dziwna się wydawała 😉, okaże się w przyszłym tygodniu co wyjdzie z bety. Czy Test oszukał mnie czy też jest małe wyczekiwane szczęście ❤️. Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi odezwę się jak odbiorę betę :)

Dodam wam jeszcze jedno zdjęcie testu pierwszego pierwszego którego zrobiłam. Powiedzcie że wcześniej nie wydawało mi się że jest kreska

Załączniki

• 4355f7a8-7bf0-4b12-90fe-09535f192d4a.jpg
    4355f7a8-7bf0-4b12-90fe-09535f192d4a.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 204
reklama
To z zdj z cieniem jest odrazu po zrobieniu zdziwiona byłam jak zobaczyłam odrazu cień, więc zrobiłam zdj efekt końcowy był taki ze zabarwiła się lekko na różowo. Test nie zalany tylko zdjęcie szybko robione, bo uważałam że chyba jakiś zepsuty Test kupiłam 🤦‍♀️🤷‍♀️
Dodam wam jeszcze jedno zdjęcie testu pierwszego pierwszego którego zrobiłam. Powiedzcie że wcześniej nie wydawało mi się że jest kreska

Do góry