reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Dziewczyny kiedy zrobić test? Jestem jakoś 8-9 dni po owulacji, dziś 22 DC i ujrzałam brunatną plamkę na bieliźnie,do miesiączki równe 7 dni ,co to może oznaczać?

Dziewczyny kiedy zrobić test? Jestem jakoś 8-9 dni po owulacji, dziś 22 DC i ujrzałam brunatną plamkę na bieliźnie,do miesiączki równe 7 dni ,co to może oznaczać?
Być może implantacja (o ile miałaś owu potwierdzone monitoringiem). Ja bym odczekała 48h - bo tyle trzeba na wytworzenie bety - i zrobiła test o czułości 10.

Być może implantacja (o ile miałaś owu potwierdzone monitoringiem). Ja bym odczekała 48h - bo tyle trzeba na wytworzenie bety - i zrobiła test o czułości 10.
Akurat mam pinki strumieniowe. Miałam testować 1go czerwca czyli dzień przed spodziewaną miesiączką. Poczekać do 1go ?

Ja też miałam 9 dpo brązowe plamienie i po 4 dniach wyszedł mi pozytywny pink strumieniowy, była lekka kreseczka (on ma chyba czułość 10? 🤔) I tego samego dnia zrobiłam betę z krwi 47,5 ☺️☺️. Robiłam jeszcze 2 dni po tym plamieniu test z facelle paskowy i był negatywny. Obecnie 17t2d ☺️

Akurat mam pinki strumieniowe. Miałam testować 1go czerwca czyli dzień przed spodziewaną miesiączką. Poczekać do 1go ?
Wszystko zależy czy dasz radę wytrzymać 🙂 ja jestem zwolennikiem testowania jak @ się spóźnia. Ale wiem, że czasami ciężko wytrzymać. Jeżeli to implantacja, za 48h test powinien być pozytywny.

Ja też miałam 9 dpo brązowe plamienie i po 4 dniach wyszedł mi pozytywny pink strumieniowy, była lekka kreseczka (on ma chyba czułość 10? 🤔) I tego samego dnia zrobiłam betę z krwi 47,5 ☺️☺️. Robiłam jeszcze 2 dni po tym plamieniu test z facelle paskowy i był negatywny. Obecnie 17t2d ☺️
Chyba byłby cud,gdyby się okazało, że jestem w ciąży. Nie chcę robić sobie nadziei.

reklama
Aż się boję zrobić test 🤭 uwierzcie mi, że gdyby tak było to byłby cud.
Ja zrobiłam 4dni po spóźniającej się miesiączce, bo też nie chciałam zapeszyc, a to był cykl, który był wg mnie stracony (przeziębiony partner, moje leki, które czasowo mogły wpłynąć na brak owulacji)... Też miałam plamienia, najpierw z niteczkami krwi. Ale po tych 4 dniach już nie potrzebowałam testu, żeby wiedzieć, że się udało, choć oczywiście go zrobiłam :p trzymam kciuki i nie daj się zwariować.

Do góry