reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Dziewczyny kiedy zrobić test? Jestem jakoś 8-9 dni po owulacji, dziś 22 DC i ujrzałam brunatną plamkę na bieliźnie,do miesiączki równe 7 dni ,co to może oznaczać?

Dziewczyny kiedy zrobić test? Jestem jakoś 8-9 dni po owulacji, dziś 22 DC i ujrzałam brunatną plamkę na bieliźnie,do miesiączki równe 7 dni ,co to może oznaczać?
Być może implantacja (o ile miałaś owu potwierdzone monitoringiem). Ja bym odczekała 48h - bo tyle trzeba na wytworzenie bety - i zrobiła test o czułości 10.

Być może implantacja (o ile miałaś owu potwierdzone monitoringiem). Ja bym odczekała 48h - bo tyle trzeba na wytworzenie bety - i zrobiła test o czułości 10.
Akurat mam pinki strumieniowe. Miałam testować 1go czerwca czyli dzień przed spodziewaną miesiączką. Poczekać do 1go ?

Ja też miałam 9 dpo brązowe plamienie i po 4 dniach wyszedł mi pozytywny pink strumieniowy, była lekka kreseczka (on ma chyba czułość 10? 🤔) I tego samego dnia zrobiłam betę z krwi 47,5 ☺️☺️. Robiłam jeszcze 2 dni po tym plamieniu test z facelle paskowy i był negatywny. Obecnie 17t2d ☺️

Akurat mam pinki strumieniowe. Miałam testować 1go czerwca czyli dzień przed spodziewaną miesiączką. Poczekać do 1go ?
Wszystko zależy czy dasz radę wytrzymać 🙂 ja jestem zwolennikiem testowania jak @ się spóźnia. Ale wiem, że czasami ciężko wytrzymać. Jeżeli to implantacja, za 48h test powinien być pozytywny.

Ja też miałam 9 dpo brązowe plamienie i po 4 dniach wyszedł mi pozytywny pink strumieniowy, była lekka kreseczka (on ma chyba czułość 10? 🤔) I tego samego dnia zrobiłam betę z krwi 47,5 ☺️☺️. Robiłam jeszcze 2 dni po tym plamieniu test z facelle paskowy i był negatywny. Obecnie 17t2d ☺️
Chyba byłby cud,gdyby się okazało, że jestem w ciąży. Nie chcę robić sobie nadziei.

reklama
Aż się boję zrobić test 🤭 uwierzcie mi, że gdyby tak było to byłby cud.
Ja zrobiłam 4dni po spóźniającej się miesiączce, bo też nie chciałam zapeszyc, a to był cykl, który był wg mnie stracony (przeziębiony partner, moje leki, które czasowo mogły wpłynąć na brak owulacji)... Też miałam plamienia, najpierw z niteczkami krwi. Ale po tych 4 dniach już nie potrzebowałam testu, żeby wiedzieć, że się udało, choć oczywiście go zrobiłam :p trzymam kciuki i nie daj się zwariować.

Do góry