Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie, dziś test zrobiony rano w 32dc. Miesiączka co 29-30dni. Co myślicie
Dla mnie też negatywny. Ile dpo jesteś?Witajcie, dziś test zrobiony rano w 32dc. Miesiączka co 29-30dni. Co myślicie
Negatywny, zalany i wyschnięty. Sorry.Witajcie, dziś test zrobiony rano w 32dc. Miesiączka co 29-30dni. Co myślicie
To akurat żaden wyznacznik. W ciąży czujesz się dopiero powyżej szóstego tygodnia, a są i przypadki, że najpierw widzisz swoje żyjątko na usg, a potem dostrzegasz objawy. Ja miałam wszystkie objawy ciąży wiele razy przy cyklach bezowulacyjnych, a przy trzech razach, kiedy faktycznie doszło do zapłodnienia czułam ciążę jakoś w siódmym, ósmym tygodniu - najmocniej 10-12 tc. Czekamy na wieściWe wtorek powtórzę, chociaż pewnie to fabryczna. Na żywo bardziej widoczna, ale nie czuję nic co miałoby wskazywać na ciążę.
NegatywnyWitajcie, dziś test zrobiony rano w 32dc. Miesiączka co 29-30dni. Co myślicie
Pozytyw na 100%Cześć, jestem 10dpo. Testy o czułości 10ml (zielony) i 25ml (niebieski). Co o tym sądzić?
Nic piekniejszgo nie mogłam przeczytać Dziękuję za upewnienie moich przeczućPozytyw na 100%
Pozytyw na 100%
Gratulacje!!!!Cześć, jestem 10dpo. Testy o czułości 10ml (zielony) i 25ml (niebieski). Co o tym sądzić?