reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Betę robiłaś czy test powtórzony? Przykro mi :( Może następny cykl będzie szczęśliwy ;)
Betę robiłam, wyszło że nie. Okres dostałam w niedzielę z 9 dni opóźnienia. I tak idę do ginekologa na przegląd bo mnie zastanawia skąd to plamienie i opóźnienie - nigdy tak nie miałam wcześniej.
Mam nadzieję ze kolejny miesiąc się uda ;) ale można oszalec tak wypatrując pozytywnych znaków

Betę robiłam, wyszło że nie. Okres dostałam w niedzielę z 9 dni opóźnienia. I tak idę do ginekologa na przegląd bo mnie zastanawia skąd to plamienie i opóźnienie - nigdy tak nie miałam wcześniej.
Mam nadzieję ze kolejny miesiąc się uda ;) ale można oszalec tak wypatrując pozytywnych znaków
Można, można. Ja dwa lata temu miałam takie wiksy, że nikomu się nie przyznam, co się działo w mojej głowie, bo wstyd. Zresztą teraz w tej ciąży też miałam jazdy i też się nie przyznam, co wyprawiałam w myślach :D Jedyna rada to chodzić do lekarza i sama ze sobą przepracować fakt, że jeśli jesteśmy zdrowe albo się leczymy jeśli trzeba, to obsesje nie pomogą :) Głowa do góry, jeszcze będziesz mamą ♥️

Dziewczyny, powtórzyłam test. Dzisiaj 30 dc, dzien spodziewanego okresu. Tutaj już chyba nie ma wątpliwości? 🙂

Załączniki

• 3d758fd7-41b9-4af2-8b1a-9ee5c7311855.jpg
    3d758fd7-41b9-4af2-8b1a-9ee5c7311855.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Do góry