Tak, byłam u lekarza, mąż ma dobre wyniki, ja niedrozny lewy jajowod i zbyt wysoka prolaktyna ale już zbita lekami, teraz potwierdzona owulacja z prawej strony 26.10... Wiem że takie dopatrywanie się na siłę to bardzo głupi pomysł..No tu już coś jakby widac ,zrob test rano z 1 moczu, trzymam kciuki
reklama
Madzia04071990
Fanka BB :)
Coś prześwitujeTu to samo zdjęcie bez wyostrzenia
Powtórz test z rana
Moje kreski również były tak blade, a na drugi dzień już były wyraźniejsze.
Jestem prawie pewna ze coś się tam pokazało na pierwszym zdjęciu. Po jakim czasie od testowania zostały zrobione zdjęcia?
Zaraz po zrobieniu. Kreska pojawiła się po 30 sekundach.
Na drugi dzień rano zrobiłam test i wyszedł tym bardziej ciemniejszy. Więc od razu skoczyłam na betę i wyszła: 20,9! (10 dpo) najgorsze teraz, że cały czas się boję, żeby to nie była cb. Naczytałam się już o tylu przypadkach, że dziewczyny miały pozytywną betę, po czym przyszedł okres...
Załączniki
Cześć dziewczyny, jak sądzicie czy to wskazuje na wynik pozytywny? Od razu mówię mija 2 tyg od zaplodnienia, dzis powinien pojawić się @ ale jeszcze go nie mam. I wczoraj zrobilam test i tez byla ta jedna kreska niewidoczna i dzisiaj podobnie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Załączniki
Myślę, że jest pozytywny GratulacjeCześć dziewczyny, jak sądzicie czy to wskazuje na wynik pozytywny? Od razu mówię mija 2 tyg od zaplodnienia, dzis powinien pojawić się @ ale jeszcze go nie mam. I wczoraj zrobilam test i tez byla ta jedna kreska niewidoczna i dzisiaj podobnie.
Pozdrawiam
Madzia04071990
Tu widać mocno kreskęCześć dziewczyny, jak sądzicie czy to wskazuje na wynik pozytywny? Od razu mówię mija 2 tyg od zaplodnienia, dzis powinien pojawić się @ ale jeszcze go nie mam. I wczoraj zrobilam test i tez byla ta jedna kreska niewidoczna i dzisiaj podobnie.
Pozdrawiam
Zrob sobie betę
Gratuluję
DziękujeMyślę, że jest pozytywny Gratulacje
Ok dziękujęTu widać mocno kreskę
Zrob sobie betę
Gratuluję
Fado123
Dla mnie to tez widoczna krecha! Gratuluje !Cześć dziewczyny, jak sądzicie czy to wskazuje na wynik pozytywny? Od razu mówię mija 2 tyg od zaplodnienia, dzis powinien pojawić się @ ale jeszcze go nie mam. I wczoraj zrobilam test i tez byla ta jedna kreska niewidoczna i dzisiaj podobnie.
Pozdrawiam
reklama
Holle
beta w piątek 2307 beta dzisiaj 3500 beta rośnie a nic nie widać , byłam w szpitalu dzisiaj bo miałam bóle mocne żołądka , nie wiem co myśleć , chodzę podenerwowana , płaczę i mam stany lękowe , ledwo daje sobie radę z tą nie pewnością , mam już dość , nie cieszę się , ta ciąża mnie nie cieszy wręcz męczy psychicznie , w pierwszej ciąży byłam w 6 tygodniu i biło już serce a teraz ciągła nie wiadoma , lekarz pytał mnie się czy mam dłuższe cykle , nie mam, zazwyczaj miałam 27-28 , doktorka mówiła że są jakieś przejaśnienia w macicy i żeby poczekać kilka dni , jutro idę jeszcze prywatnie do ginekologa który wszystko mi wyjaśni bo żeby w szpitalu się czegoś dowiedzieć to graniczy z cudem