reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Coś widac ale nie wiem czy to nie fabryczna kreska. A kiedy masz termin @?Tu to samo zdjęcie bez wyostrzenia
Właśnie nigdy na tym teście przy braku ciąży mi takie coś nie wychodziło przez to mnie to zastanawia.. teoretycznie okres mam dostać we wtorekCoś widac ale nie wiem czy to nie fabryczna kreska. A kiedy masz termin @?
Mała.czarna
To myślę że może być szansa. No one sa dosc wiarygodne. A masz jeszczw jeden zeby sobie jutro powtórzyć z rana?Właśnie nigdy na tym teście przy braku ciąży mi takie coś nie wychodziło przez to mnie to zastanawia.. teoretycznie okres mam dostać we wtorek
Mam jeszcze 1 ale z innej firmy, muszę powtórzyć i zobaczymy...To myślę że może być szansa. No one sa dosc wiarygodne. A masz jeszczw jeden zeby sobie jutro powtórzyć z rana?
Mała.czarna
Zrób z rana i daj znac trzymam kciukiMam jeszcze 1 ale z innej firmy, muszę powtórzyć i zobaczymy...
DziękujęZrób z rana i daj znac trzymam kciuki
Fado123
Jak dla mnie nic ,a takie wyostrzanie tylko robi nie potrzebny mętlik, zapytam czy byłaś u lekarza? Czy robiłaś badani i maz ? 3 lata to dlugoDzień dobry..
Dziś zrobiłam test, jestem 12 dni po owulacji i wyszedł jakiś straszny cień cienia... zalaczam zdjęcie wyostrzone i przyciemnione- czy wy też coś tam widzicie czy ja już mam jakieś zwidy...? Staramy się o dzidziusia już 3 lata, tak bym chciała w końcu 2 kreski...
reklama
Fado123
No tu już coś jakby widac ,zrob test rano z 1 moczu, trzymam kciukiTu to samo zdjęcie bez wyostrzenia