reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
zadnego krwawienia nie mam nic sie nie dzieje. do @ jeszcze tydz.. tak obstawiam ze biochemiczna
A zrozumiałam że krew się pojawiło A Ci chodziło o betę z krwi. Może jest za wcześnie poczekaj do terminu miesiączki. Więc że ciężko czekać Ale jeszcze wszystko się może zmienić. Różne sytuacje miały już Tu miejsce

A zrozumiałam że krew się pojawiło A Ci chodziło o betę z krwi. Może jest za wcześnie poczekaj do terminu miesiączki. Więc że ciężko czekać Ale jeszcze wszystko się może zmienić. Różne sytuacje miały już Tu miejsce
wiem kochana, no mam cicha nadzieje nie powiem ze nie ... moze gdzies tam fruwa i szuka sobie miejsca 😅 oby sie udalo. Dzieki sliczne za odpowiedz ! 😊

Czesc dziewczyny ja natomiast 6 dni po owu zrobilam test z rana wczoraj taki wynik wyszedl jak w zalaczniku , natomiast krew dzisiaj rano beta <1.2 jak to mozliwe o co tu chodzi bo zglupialam..
Wydaje mi się, że test 6 dni po owu nie wyjdzie jeszcze. Może ten jakiś wadliwy albo za długo czekałaś z odczytaniem wyniku. Poczekaj do terminu albo zrób betę jeszcze raz :) trzymam kciuki!

Wydaje mi się, że test 6 dni po owu nie wyjdzie jeszcze. Może ten jakiś wadliwy albo za długo czekałaś z odczytaniem wyniku. Poczekaj do terminu albo zrób betę jeszcze raz :) trzymam kciuki!
robilam drugi wieczorem i lekki cien jest ... takze no tak jak mowisz poczekac... tylko tyle mi zostaje

Ja też czekam i już mi cierpliwości zaczyna brakować 😜😱 ale z drugiej strony boje się rozczarowania, chociaż wiem że teraz już wpływu na nic nie mam... Termin @ za 5 dni 🙄

Ja też czekam i już mi cierpliwości zaczyna brakować 😜😱 ale z drugiej strony boje się rozczarowania, chociaż wiem że teraz już wpływu na nic nie mam... Termin @ za 5 dni 🙄
Dokladnie tez mowie sobie ze niech sie dzieje co ma sie dziac, nie mam juz na to wplywu niech organizm dziala swoje.. ale cierpliwosci tez mi brakuje.. tymbardziej po takim tescie nigdy mi taki nie wyszedl i dalo mi iskierke nadzieji...Trzymam mocno za Ciebie kciuki 💗

reklama
Czesc dziewczyny ja natomiast 6 dni po owu zrobilam test z rana wczoraj taki wynik wyszedl jak w zalaczniku , natomiast krew dzisiaj rano beta <1.2 jak to mozliwe o co tu chodzi bo zglupialam..
Ja robiłam Betę ok tydzień temu bo nie mogłam się doczekać, była <o,1 tydzień potem dodatni test i beta 107(wcześniej test był ujemny, ale bardzo liczyłam, ze veta z krwi będzie dodatnia, wiec najpierw się rozczarowałam, a potem
Niespodzianka) ja bym powtórzyła betę jeszcze raz. Wiem, ze to trochę inna sytuacja, ale to tez chyba jakieś pocieszenie

Do góry