reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Ja robiłam Betę ok tydzień temu bo nie mogłam się doczekać, była <o,1 tydzień potem dodatni test i beta 107(wcześniej test był ujemny, ale bardzo liczyłam, ze veta z krwi będzie dodatnia, wiec najpierw się rozczarowałam, a potem
Niespodzianka) ja bym powtórzyła betę jeszcze raz. Wiem, ze to trochę inna sytuacja, ale to tez chyba jakieś pocieszenie
wooow !!! no moj test dal mi wielka nadzieje drugi cien cienia.. a beta no tak jak pisalam >1.2... tez dziwna jednostka u Ciebie mniejsza.. moze faktycznie jest nadzieja i tez glupia za szybko na takie testy .. ale dalas mi mega swiatelko w tunelu 😍

reklama
Trzymam kciuki, daj znac.
Ja w tamtym miesiacu miałam dziwne wyniki bety. Zawsze wychodziło mniej niż 1.2, a wyszło 3.7, za 2 dni 5,7, i za kolejne 2 dni 2.4.. i przyszło krwawienie. 🤔
no to faktycznie dziwne.. ogolnie to mam przy zakladzie salusa i w kazdej chwili za darmo.moge zrobic bete.. wiec mysle ze testow nie bede juz robic poprostu wyjde na chwile na bete.

Ja robiłam Betę ok tydzień temu bo nie mogłam się doczekać, była <o,1 tydzień potem dodatni test i beta 107(wcześniej test był ujemny, ale bardzo liczyłam, ze veta z krwi będzie dodatnia, wiec najpierw się rozczarowałam, a potem
Niespodzianka) ja bym powtórzyła betę jeszcze raz. Wiem, ze to trochę inna sytuacja, ale to tez chyba jakieś pocieszenie
ps. Gratulacje i oby wszystko szlo jak nalezy 😍

mam taka cicha nadzieje staram sie od marca... 3 dni pod rzad wspozylam przed owulacja.. w poniedziaalek mocny silny bol jakby owulacyjny.. i tak mi wychodzilo wedlug kalendarzyka.. mowie sobie oho moze tym razem cos bedzie..
Ja z mężem od czerwca próbujemy. Teraz czekam na owulację, mam cykle nieregularne i zaczęłam robic testy owulacyjne. Do tego chora jestem od piątku, chyba dziś będę musiała wziąć antybiotyk.. owulacja kolo 20.09 powinna być, zobaczymy 🙂 trzymam kciuki i daj znać jak beta wyjdzie. 💞

reklama
Ja z mężem od czerwca próbujemy. Teraz czekam na owulację, mam cykle nieregularne i zaczęłam robic testy owulacyjne. Do tego chora jestem od piątku, chyba dziś będę musiała wziąć antybiotyk.. owulacja kolo 20.09 powinna być, zobaczymy 🙂 trzymam kciuki i daj znać jak beta wyjdzie. 💞
Trzymam tez mocno kciuki.. ale mimo mojego testu wynik z krwi moim zdaniem jest wazniejszy chyba ze jakis blad.. przede mna 50 osob.. poltorej godziny czekania latanie od jednej babki do drugiej bo nie mogly sie wbic.. itd... no nic jak nie bedzie to nie bedzie trudno .. kolejny cykl przede mna juz za tydzien.

Do góry