Madzia04071990
Fanka BB :)
Hej. I jak u Ciebie sytuacja?Dam dam znać, ale Ty tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. I jak u Ciebie sytuacja?Dam dam znać, ale Ty tez
A jak u Ciebie?Hej. I jak u Ciebie sytuacja?
No właśnie cyrk, piersi mnie żywym ogniem palą a śluz z płodnego w niepłodny i.... w płodny? A jak u Ciebie?Hej. I jak u Ciebie sytuacja?
No właśnie sama już nie wiem co myśleć nie wytrzymałam i dziś zrobiłam test z porannego moczu i wyszedł cień, ale powtórzyłam test popołudniu i wyszedł prawie niewidoczny cieńA jak u Ciebie?
Może zrób test albo betę jak masz możliwość? Będziesz miała jakąś odpowiedź Ja póki co muszę żyć w niepewności , bo już nie wiem co o tym wszystkim myslecNo właśnie cyrk, piersi mnie żywym ogniem palą a śluz z płodnego w niepłodny i.... w płodny? A jak u Ciebie?
Najgorsze, że nie wiem jaki czas mam brać pod uwagę bo jeżeli przesunęła się owulacja to i termin @ też powinien I teraz nawet ciężko o punkt odniesienia jakikolwiekMoże zrób test albo betę jak masz możliwość? Będziesz miała jakąś odpowiedź Ja póki co muszę żyć w niepewności , bo już nie wiem co o tym wszystkim myslec
Ja też nie wiem kiedy powinna być @Najgorsze, że nie wiem jaki czas mam brać pod uwagę bo jeżeli przesunęła się owulacja to i termin @ też powinien I teraz nawet ciężko o punkt odniesienia jakikolwiek
Staram się grzecznie czekać
Zeby potwierdzić wlasnie bo wyszły mi pozytywne.❤ To jak zrobie jutro to kolejny w poniedziałek i wtedy sprawdzić ten przyrost ? Czy w poniedziałek jeszcze raz a pozniej w środę kolejny ? meksykPytanie czemu chcesz zrobić? By potwierdzić ciążę czy spr prawidłowy przyrost. Bo jak potwierdź to ja bym zrobiła
No dokładnie. I weź bądź mądry.. wypada zrobić w terminie @, ale kiedy powinna być @? Tego nie wie niktJa też nie wiem kiedy powinna być @
Ten cykl to jest jakiś dramat
Ja chcialam czekac cierpliwie, ale jednak nie wytrzymałam i teraz żałuję, bo dopiero mam milion myśli w głowie i już nie wiem co myslec
Całe szczęście,że u mnie ten śluz trwał krótko haha bo dopiero odchodziłabym od zmysłówNo dokładnie. I weź bądź mądry.. wypada zrobić w terminie @, ale kiedy powinna być @? Tego nie wie nikt
U mnie jeszcze dodatkowo ten śluz robi mętlik w głowie bo już sama nie wiem o co chodzi, dni płodne prawie 2 tygodnie z przerwami?! Cyrk na kółkach, tego jeszcze nie grali