reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Całe szczęście,że u mnie ten śluz trwał krótko haha bo dopiero odchodziłabym od zmysłów 😅
Musimy być cierpliwe i czekać tylko jak 🤦🤦🤦
Jeszcze na dodatek chyba mnie zaczyna łamać przeziębienie bo czuje się jakby mnie ktoś przejechał i coś mam wrażenie, że jeszcze może być ciekawiej 🤦‍♀️
Czekać, czekać.... A ten czas wlecze się jak nigdy

reklama
Zeby potwierdzić wlasnie bo wyszły mi pozytywne.❤ To jak zrobie jutro to kolejny w poniedziałek i wtedy sprawdzić ten przyrost ? Czy w poniedziałek jeszcze raz a pozniej w środę kolejny ? 🤦‍♀️ meksyk 😅
Niby powinno się przyrost spr po 48h ale jeżeli potwierdzić to zrób będziesz mieć pewność. Powtórz w poniedziałek a czy w środę hm... szkoda na moje kasy potem to poprostu w 6 tyg najwcześniej gin. Trzymam kciuki

Jeszcze na dodatek chyba mnie zaczyna łamać przeziębienie bo czuje się jakby mnie ktoś przejechał i coś mam wrażenie, że jeszcze może być ciekawiej 🤦‍♀️
Czekać, czekać.... A ten czas wlecze się jak nigdy
No to nie fajnie 🙈
To prawda wlecze się strasznie, a człowiek siedzi i się zastanawia🤦 ale niestety nie pozostaje nam nic innego 😀

Proszę o poradę! Za dwa dni planowany pierwszy dzień miesiączki. Czy te cienie mogą dać mi nadzieje ze testy są pozytywne ? Czułość 10. Jutro zrobię betę
7C6EBB6A-3BC5-4514-AF2D-1C9ED350ED2B.jpeg

reklama
Czesc dziewczyny ja natomiast 6 dni po owu zrobilam test z rana wczoraj taki wynik wyszedl jak w zalaczniku , natomiast krew dzisiaj rano beta <1.2 jak to mozliwe o co tu chodzi bo zglupialam..

Załączniki

• received_679020672761032.jpeg
    received_679020672761032.jpeg
    15,7 KB · Wyświetleń: 323
Do góry