reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Całe szczęście,że u mnie ten śluz trwał krótko haha bo dopiero odchodziłabym od zmysłów 😅
Musimy być cierpliwe i czekać tylko jak 🤦🤦🤦
Jeszcze na dodatek chyba mnie zaczyna łamać przeziębienie bo czuje się jakby mnie ktoś przejechał i coś mam wrażenie, że jeszcze może być ciekawiej 🤦‍♀️
Czekać, czekać.... A ten czas wlecze się jak nigdy

reklama
Zeby potwierdzić wlasnie bo wyszły mi pozytywne.❤ To jak zrobie jutro to kolejny w poniedziałek i wtedy sprawdzić ten przyrost ? Czy w poniedziałek jeszcze raz a pozniej w środę kolejny ? 🤦‍♀️ meksyk 😅
Niby powinno się przyrost spr po 48h ale jeżeli potwierdzić to zrób będziesz mieć pewność. Powtórz w poniedziałek a czy w środę hm... szkoda na moje kasy potem to poprostu w 6 tyg najwcześniej gin. Trzymam kciuki

Jeszcze na dodatek chyba mnie zaczyna łamać przeziębienie bo czuje się jakby mnie ktoś przejechał i coś mam wrażenie, że jeszcze może być ciekawiej 🤦‍♀️
Czekać, czekać.... A ten czas wlecze się jak nigdy
No to nie fajnie 🙈
To prawda wlecze się strasznie, a człowiek siedzi i się zastanawia🤦 ale niestety nie pozostaje nam nic innego 😀

Proszę o poradę! Za dwa dni planowany pierwszy dzień miesiączki. Czy te cienie mogą dać mi nadzieje ze testy są pozytywne ? Czułość 10. Jutro zrobię betę
7C6EBB6A-3BC5-4514-AF2D-1C9ED350ED2B.jpeg

reklama
Czesc dziewczyny ja natomiast 6 dni po owu zrobilam test z rana wczoraj taki wynik wyszedl jak w zalaczniku , natomiast krew dzisiaj rano beta <1.2 jak to mozliwe o co tu chodzi bo zglupialam..

Załączniki

• received_679020672761032.jpeg
    received_679020672761032.jpeg
    15,7 KB · Wyświetleń: 332
Do góry