reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Moze ten pomylony cykl bedzie dla Ciebie tym szczesliwym ❤😁😁😁
Kiedy bedziesz testowac? Kiedy powinnas dostac @?
Ja juz mniej czuje pobolewanie w podbrzuszu i krzyzu,moze byl to bol poowulacyjny 🤷‍♀️ czytalam,ze te testy lubia oszukiwac i wiekszosc pokazuje cienie 🙈
Poki co czekam cierpliwie na rozwoj sytuacji 😁
Za 2 tyg pewnie jakoś... Chociaz jak mi to się tak rozregulowało to ja nie wiem już 🤣 No mnie boli raz na jakiś czas, wczoraj znów ten sam lewy jajnik, w nocy 🤔 musimy pilnować rozwoju sytuacji 😂

reklama
Za 2 tyg pewnie jakoś... Chociaz jak mi to się tak rozregulowało to ja nie wiem już 🤣 No mnie boli raz na jakiś czas, wczoraj znów ten sam lewy jajnik, w nocy 🤔 musimy pilnować rozwoju sytuacji 😂
A jakie mialas cykle? :)
Ja to sikam jak opetana i zastanawiam sie czy czasem nie przeziebilam gdzies pecherza 🙈 moze to tez jakos wplynelo na wynik tego testu 🤷‍♀️

Nooo teraz to bedzie siedzenie jak na szpilkach 😅😅😅 az jestem ciekawa jak sie te nasze "dziwne" cykle zakoncza ❤

A jakie mialas cykle? :)
Ja to sikam jak opetana i zastanawiam sie czy czasem nie przeziebilam gdzies pecherza 🙈 moze to tez jakos wplynelo na wynik tego testu 🤷‍♀️

Nooo teraz to bedzie siedzenie jak na szpilkach 😅😅😅 az jestem ciekawa jak sie te nasze "dziwne" cykle zakoncza ❤
Najczęściej 30-31dni 🤣 więc akcja niepojęta
Fakt, niech to już się kończy z dobrymi wiadomościami 😀🤗

Hej dziewczyny powiedzcie mi czy jest sens robic jutro bete skoro trzeba ją powtorzyc po 48 godzinach? A w sobotę nie mam możliwości zrobić badania ? Co robic?

reklama
Do góry