Cocco
Zaciekawiona BB
A właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy?Mimo wszystko nie wytrzymalabym
Daj znac jak powtorzysz test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy?Mimo wszystko nie wytrzymalabym
Daj znac jak powtorzysz test
Juz testowalam wczoraj tak z ciekawosci u mnie znow cien, ale jakos nie przekonal mnie ten test i mysle,ze nie jest to mozliwe ,troche za wczesnie jak na pozytywzaczekam jednak jeszcze troche, bo mam jakiegos pecha ostatnio do testowania i same cienie mi pokazujeA właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy?
Ale widać kreskę!Juz testowalam wczoraj tak z ciekawosci u mnie znow cien, ale jakos nie przekonal mnie ten test i mysle,ze nie jest to mozliwe ,troche za wczesnie jak na pozytywzaczekam jednak jeszcze troche, bo mam jakiegos pecha ostatnio do testowania i same cienie mi pokazuje
A u Ciebie? Testowalas juz czy cierpliwie czekasz?
No widac,jednak nie przekonal mnie. Mysle,ze mimo wszystko to za szybkoAle widać kreskę!
Czekam grzecznie, aż w sumie się dziwię, ale nie chce się pospieszyć bo potem 3 razy będę powtarzać
Hej powtarzałas test?No widac,jednak nie przekonal mnie. Mysle,ze mimo wszystko to za szybko
W zeszlym miesiacu tez mialam cien,slabszy,ale tez byl dlatego chyba przestalam ufac testom
U gory miesiac temu, cien pojawil sie po kilku minutach,na dole z wczoraj cien pojawil sie odrazu
Daj znac jak sie u Ciebie sprawy potoczyly 3mam mocno kciuki ❤
Hej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufać wolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukująHej powtarzałas test?
Mnie testy juz wiele razy oszukały, mam nadzieję, że Tobie w tym miesiacu mówią samą prawdęHej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufać wolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukują
Nie liczę na to juz w ogole, tyle się naczytałam o fałszywie pozytywnych testach, ale dziękujęMnie testy juz wiele razy oszukały, mam nadzieję, że Tobie w tym miesiacu mówią samą prawdę
Mnie coś właśnie ciągnie raz na jakiś czas w podbrzuszu aż w plecach czujęHej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufać wolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukują
Moze ten pomylony cykl bedzie dla Ciebie tym szczesliwym ❤❤❤Mnie coś właśnie ciągnie raz na jakiś czas w podbrzuszu aż w plecach czuję