reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
A właśnie, sprawy się rozwijają? Kiedy testujemy? :D
Juz testowalam wczoraj tak z ciekawosci😅 u mnie znow cien, ale jakos nie przekonal mnie ten test i mysle,ze nie jest to mozliwe ,troche za wczesnie jak na pozytyw🙈zaczekam jednak jeszcze troche, bo mam jakiegos pecha ostatnio do testowania i same cienie mi pokazuje🤦‍♀️

A u Ciebie? Testowalas juz czy cierpliwie czekasz? :)

Załączniki

• 20200905_121544.jpg
    20200905_121544.jpg
    995,5 KB · Wyświetleń: 221
Juz testowalam wczoraj tak z ciekawosci😅 u mnie znow cien, ale jakos nie przekonal mnie ten test i mysle,ze nie jest to mozliwe ,troche za wczesnie jak na pozytyw🙈zaczekam jednak jeszcze troche, bo mam jakiegos pecha ostatnio do testowania i same cienie mi pokazuje🤦‍♀️

A u Ciebie? Testowalas juz czy cierpliwie czekasz? :)
Ale widać kreskę!

Czekam grzecznie, aż w sumie się dziwię, ale nie chce się pospieszyć bo potem 3 razy będę powtarzać 😂

Ale widać kreskę!

Czekam grzecznie, aż w sumie się dziwię, ale nie chce się pospieszyć bo potem 3 razy będę powtarzać 😂
No widac,jednak nie przekonal mnie. Mysle,ze mimo wszystko to za szybko 😁
W zeszlym miesiacu tez mialam cien,slabszy,ale tez byl dlatego chyba przestalam ufac testom🙈
U gory miesiac temu, cien pojawil sie po kilku minutach,na dole z wczoraj cien pojawil sie odrazu 🤦‍♀️🙈

Daj znac jak sie u Ciebie sprawy potoczyly 😁😁 3mam mocno kciuki ❤

Załączniki

• 20200906_185513.jpg
    20200906_185513.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 140
No widac,jednak nie przekonal mnie. Mysle,ze mimo wszystko to za szybko 😁
W zeszlym miesiacu tez mialam cien,slabszy,ale tez byl dlatego chyba przestalam ufac testom🙈
U gory miesiac temu, cien pojawil sie po kilku minutach,na dole z wczoraj cien pojawil sie odrazu 🤦‍♀️🙈

Daj znac jak sie u Ciebie sprawy potoczyly 😁😁 3mam mocno kciuki ❤
Hej powtarzałas test? 🙂

Hej powtarzałas test? 🙂
Hej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufać🙈 wolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę ;) Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukują :)

Hej, nie jeszcze nie powtarzałam. Jutro będę miała test innej firmy, ale nie wiem kiedy go wykonam, bo przestałam im ufać🙈 wolę się nie nakręcać póki co i zaczekać jeszcze trochę ;) Jak na razie ból krzyża i podbrzusza minął,więc pewnie jest to fałszywy alarm. A testy poprostu oszukują :)
Mnie testy juz wiele razy oszukały, mam nadzieję, że Tobie w tym miesiacu mówią samą prawdę :D

Mnie coś właśnie ciągnie raz na jakiś czas w podbrzuszu aż w plecach czuję 🙊

reklama
Mnie coś właśnie ciągnie raz na jakiś czas w podbrzuszu aż w plecach czuję 🙊
Moze ten pomylony cykl bedzie dla Ciebie tym szczesliwym ❤😁😁😁
Kiedy bedziesz testowac? Kiedy powinnas dostac @?
Ja juz mniej czuje pobolewanie w podbrzuszu i krzyzu,moze byl to bol poowulacyjny 🤷‍♀️ czytalam,ze te testy lubia oszukiwac i wiekszosc pokazuje cienie 🙈
Poki co czekam cierpliwie na rozwoj sytuacji 😁

Do góry