reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej kochana co uciebie? Jak się czujecie, bylas juzu lekarza?
Hej, bylam u lekarza, ale usg nie bylo ani badania, doktor powiedziala zebym przyszla na usg pod koniec 7 tygodnia. Bete robilam w poniedzialek i wyszla 232, pozniej juz nie sprawdzalam. Biore tylko prenatal uno i zyje jak dotychczas.. to czekanie mnie meczy bo juz bym chciala sprawdzic czy na usg jest wszystko ok. A u Ciebie ??

reklama
Hej dziewczyny. Pisze bo zglupialam. Mialam nie robic zadnych testow, ale cos mnie pokusilo i z glupa zrobilam. Czy wy cos tu widzicie czy tylko ja mam zwidy? Do miesiaczki mam jeszcze 10 dni🙈🙈🙈 Nie mam zadnycj objawow, tylko czasem pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik.
Jak dla mnie zalany, i szczeze nie uwierzę że 10 dni przed @ , może test wyjść pozytywny

Hej.
Wczoraj (dzień przed @) zrobiłam test - negatywny. Dziś rano znów objawy żołądkowe, @ brak więc zrobiłam kolejny test. I efekt jak na zdjęciu. Czy on jest pozytywny ? Pytam bo na samym początku kreska była niewidoczna, pojawiła się dopiero po 2-3 minutach. Też gdzieś czytalam, ze nie powinno dodawać więcej kropel niż napisali na opakowaniu.. A ja zamiast 3 dałam bodajże 5..
I tak już sobie siedzę i zastanawiam się czy pozytyw czy nie.. bo brzuch tez jakos tak pobilewa jak na @..
Oczywiście jutro jeśli @ się nie pojawi to zrobię kolejny ale same wiecie jak to jest ;)
Widać dwie, co prawda słaba ale jest. Dlatego jest szansa.
Najlepiej powtórz a jak w poniedziałek nie będzie @ to beta.

Hej dziewczyny. Pisze bo zglupialam. Mialam nie robic zadnych testow, ale cos mnie pokusilo i z glupa zrobilam. Czy wy cos tu widzicie czy tylko ja mam zwidy? Do miesiaczki mam jeszcze 10 dni🙈🙈🙈 Nie mam zadnycj objawow, tylko czasem pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik.
Cos przebija druga ale ledwo ledwo co i 10 dni przed @ to nie wiem czy warto sobie robić jakies nadzieję. Bo to odległy czas

Niby widax ale on jest caly taki zielony 🤔 wyglada na zalany. i ciezko zeby 10 dni przed @ wyszedl test

Cos przebija druga ale ledwo ledwo co i 10 dni przed @ to nie wiem czy warto sobie robić jakies nadzieję. Bo to odległy czas
Nadzieje trzeba miec zawsze :) Ale nie nakrecam sie :) nie wiem kiedy mialam owulacje dokladnie- testy pokazaly sie pozytywne niby od 18.07, ale wspolzylam z mezem 8,9,11,12,18.19 i 20 lipca wiec mysle,ze to poprostu wadliwy test ;) zapytac musialam 😅

reklama
Do góry