reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

A możesz fote ? Ja w poprzedniej ciąży się tyle testów zanim zobaczyłam 2 kreski.
28613DBB-83DD-477F-9F9E-C468368FDA50.jpeg

reklama
Hej.
Wczoraj (dzień przed @) zrobiłam test - negatywny. Dziś rano znów objawy żołądkowe, @ brak więc zrobiłam kolejny test. I efekt jak na zdjęciu. Czy on jest pozytywny ? Pytam bo na samym początku kreska była niewidoczna, pojawiła się dopiero po 2-3 minutach. Też gdzieś czytalam, ze nie powinno dodawać więcej kropel niż napisali na opakowaniu.. A ja zamiast 3 dałam bodajże 5..
I tak już sobie siedzę i zastanawiam się czy pozytyw czy nie.. bo brzuch tez jakos tak pobilewa jak na @..
Oczywiście jutro jeśli @ się nie pojawi to zrobię kolejny ale same wiecie jak to jest ;)

Załączniki

• 20200723_150528.jpg
    20200723_150528.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 393
Hej.
Wczoraj (dzień przed @) zrobiłam test - negatywny. Dziś rano znów objawy żołądkowe, @ brak więc zrobiłam kolejny test. I efekt jak na zdjęciu. Czy on jest pozytywny ? Pytam bo na samym początku kreska była niewidoczna, pojawiła się dopiero po 2-3 minutach. Też gdzieś czytalam, ze nie powinno dodawać więcej kropel niż napisali na opakowaniu.. A ja zamiast 3 dałam bodajże 5..
I tak już sobie siedzę i zastanawiam się czy pozytyw czy nie.. bo brzuch tez jakos tak pobilewa jak na @..
Oczywiście jutro jeśli @ się nie pojawi to zrobię kolejny ale same wiecie jak to jest ;)
Widać dwie kreski.

mam dokładnie taka sama sytuacje na bobo teście i już kompletnie nie wiem co myśleć :(
W którym dniu cyklu miałaś taki wynik? Powtarzalas potem i krecha była mocniejsza czy ciagle taki cien Ci wychodził?
dzien przed miesiaczka. Zrobilam bete byla 54 potem zrobilam tez test i juz tluste kreski ale niestety nie donosilam :(

Hej.
Moim zdaniem ciaza. :)

Hej.
Widać, to że brzuch boli jak na @ ,nic nie oznacza w ciąży tez tak boli ,na początku, kreska pojawiła się w czasie , a test nie jest zalany

reklama
Do góry