reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Jeżeli beta jest poniżej 5 jest to brak ciąży. Jeśli wychodzą cen cienia na testach to albo błąd w labo albo trefne testy. Każdy lekarz powie że beta nawet 5. 5 w krwi nie ma możliwości żeby test ciążowy sikaniec wyszedł pozytywny. Nie każda kobieta ma betę startowa 0
Dokładnie tak. Z resztą betę mogą podnosić inne czynniki.

reklama
Dokładnie tak. Z resztą betę mogą podnosić inne czynniki.
Ja nie rozumiem jak można takie kity ciasnac na forum. Rozumiem że trzeba się wspierać ale nie które to muszą spaść z drzewa żeby coś zrozumieć. Mój mąż nawet wie że jak beta jest poniżej 5 to nie ma ciąży a co dopiero żeby test wyszedł pozytywny. Przecież to jest wręcz nie możliwe.

Dziękuję [emoji3590] w środę jeszcze powtorze
Teraz już ze zdjeciem
1595268457378.jpeg

U mnie okazała się pozamaciczna ... Teraz jestem już na finiszu niestety 😣
Jeżeli beta jest poniżej 5 jest to brak ciąży. Jeśli wychodzą cen cienia na testach to albo błąd w labo albo trefne testy. Każdy lekarz powie że beta nawet 5. 5 w krwi nie ma możliwości żeby test ciążowy sikaniec wyszedł pozytywny. Nie każda kobieta ma betę startowa 0
Ja nie rozumiem jak można takie kity ciasnac na forum. Rozumiem że trzeba się wspierać ale nie które to muszą spaść z drzewa żeby coś zrozumieć. Mój mąż nawet wie że jak beta jest poniżej 5 to nie ma ciąży a co dopiero żeby test wyszedł pozytywny. Przecież to jest wręcz nie możliwe.
Jeżeli nie przeszłaś tego co ja i bardzo wiele dziewczyn stąd to skąd wiesz że to kity? To jest samo życie . A widząc Twoje posty tu i i na innych wątkach wierzę , że data w nicku to rok Twoich urodzin więc powiem tylko tak : życzę Ci abyś nie przeżyła w swoim krótszym niż moje życiu tego co ja i wiele innych dziewczyn z tego forum. Wypowiadam się tu tylko na tematy jakie znam, doswiadczylam .
I tak jak Ty , w maju kiedy otrzymałam wynik bety nie mogłam uwierzyć że testy pokazywały cień a nie zrobiłam ich mało . Słabe z Twojej strony jest to że podwazasz fakty ale i tak życzę Ci abyś doczekała się upragnionego dziecka bo w sumie każda z nas wchodzi na to forum z podobnych powodów .
Wszystkiego dobrego.

U mnie okazała się pozamaciczna ... Teraz jestem już na finiszu niestety [emoji21]

Jeżeli nie przeszłaś tego co ja i bardzo wiele dziewczyn stąd to skąd wiesz że to kity? To jest samo życie . A widząc Twoje posty tu i i na innych wątkach wierzę , że data w nicku to rok Twoich urodzin więc powiem tylko tak : życzę Ci abyś nie przeżyła w swoim krótszym niż moje życiu tego co ja i wiele innych dziewczyn z tego forum. Wypowiadam się tu tylko na tematy jakie znam, doswiadczylam .
I tak jak Ty , w maju kiedy otrzymałam wynik bety nie mogłam uwierzyć że testy pokazywały cień a nie zrobiłam ich mało . Słabe z Twojej strony jest to że podwazasz fakty ale i tak życzę Ci abyś doczekała się upragnionego dziecka bo w sumie każda z nas wchodzi na to forum z podobnych powodów .
Wszystkiego dobrego.
Ja nie mówię że ty nie byłaś w ciąży. Owszem mogły być testy ciążowe pozytywne mogłaś byś w ciąży ale w labo musiała wystąpić pomyłka. Żeby test sikaniec wyszedł pozytywny to musi być wystarczająca ilość w krwi a później przefiltrowany przez nerki trafia do moczu i w moczu też musi być odpowiednie stężenie żeby test wykrył betę hcg. Ja nie neguje tego że piszesz ze byłaś w ciąży a w niej nie byłaś. Wierzę ci ze ta ciąża była. Chodzi mi o sam fakt co do bety. O nic innego.

Mimo mojego młodego wieku też swoje przeszłam w życiu mam za sobą 5 strat więc to że jesteś może ode mnie starsza nie oznacza że mam mniej doświadczenia od ciebie. Choć fakt ciąży ektopowej nie miałam

reklama
U mnie okazała się pozamaciczna ... Teraz jestem już na finiszu niestety 😣

Wszystkiego dobrego.
@Mrufka®®® ojej, to dużo siły Ci życzę.

Ja nadal jestem zdania ze ludzki organizm moze zaskoczyć i niemożliwe staje sie możliwe. I wynik bety u wielu dziewczyn nie byl błędem.
Kiedyś jakiś lekarz powiedział ze jak jest juz powyżej 2 to jest cos na rzeczy.
Także każdy ma swoje zdanie.
I nie ma co go podważać.
Akurat u mnie dziewxyzny i to każda z innego miasta w innym labo robila badania. Więc nie sadze żeby oni sie mylili. Po prostu ludzki organizm jest zaskakujący.

Tak samo mowia ze przy prolaktynie wysokiej w ciążę ni3 zajdzie a zachodzą. Badz jak sie karmi to ze duży procent tego ze w ciąży sie nie będzie a jednak wiele osob zachodzi.
Także Organizm jest wyjątkowy w tym co sie dzieje w środku.
Bardzo fascynujący wręcz. Jezeli sie we wszystko człowiek zagłębi.

ŻYCZĘ WSZYSTKIM NAM DUŻO SIŁY I CIERPLIWOŚCI A PÓŹNIEJ SAMYVH RADOŚCI!

Do góry