reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
No to na zdrowy rozsądek wiadomo że w labo była pomylka. Inaczej nie ma opcji
Nie wiem czemu Ty przeczysz nie tylko ja i Ola miała betę poniżej 5 tylko w granicach 3 przy wychodzących cieniach na testach . Jeżeli beta choć trochę drgnie to musi coś znaczyć . Generalnie nie powinno się jej robić prz d terminem @ bo właśnie może wyjść na takim poziomie czyli że coś tam się dzieje a @ i tak przyjść , tak zwana ciąża biochemiczna albo jak w moim przypadku pozamaciczna. I nie piszę tego dlatego że zjadłam wszystkie rozumy tylko dlatego że sama tego doświadczyłam i na szczęście intuicja mnie nie pomyliła kazać zrobić test ponownie mimo jak wtedy myślałam okresu. Załączam zdjęcia testów z beta 2.8 i z beta 1112.

Załączniki

• received_253295295984844.jpeg
    received_253295295984844.jpeg
    120,3 KB · Wyświetleń: 322
  • received_2551680941750706.jpeg
    received_2551680941750706.jpeg
    91,2 KB · Wyświetleń: 322
  • received_266300701107687.jpeg
    received_266300701107687.jpeg
    231,5 KB · Wyświetleń: 325
Nie wiem czemu Ty przeczysz nie tylko ja i Ola miała betę poniżej 5 tylko w granicach 3 przy wychodzących cieniach na testach . Jeżeli beta choć trochę drgnie to musi coś znaczyć . Generalnie nie powinno się jej robić prz d terminem @ bo właśnie może wyjść na takim poziomie czyli że coś tam się dzieje a @ i tak przyjść , tak zwana ciąża biochemiczna albo jak w moim przypadku pozamaciczna. I nie piszę tego dlatego że zjadłam wszystkie rozumy tylko dlatego że sama tego doświadczyłam i na szczęście intuicja mnie nie pomyliła kazać zrobić test ponownie mimo jak wtedy myślałam okresu. Załączam zdjęcia testów z beta 2.8 i z beta 1112.
No znam wiele osób gdzie beta na początku poniżej 5 a ciąża. To jest po prostu tak jak mowi kilka osób, juz cos jest ale jak przyjdzie miesiączka to oznacza biochemiczna. A jak nie przyjdzie to jest ciąża prawidlowa.

reklama
Jeżeli beta jest poniżej 5 jest to brak ciąży. Jeśli wychodzą cen cienia na testach to albo błąd w labo albo trefne testy. Każdy lekarz powie że beta nawet 5. 5 w krwi nie ma możliwości żeby test ciążowy sikaniec wyszedł pozytywny. Nie każda kobieta ma betę startowa 0

Do góry