reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Nie wiem czemu Ty przeczysz nie tylko ja i Ola miała betę poniżej 5 tylko w granicach 3 przy wychodzących cieniach na testach . Jeżeli beta choć trochę drgnie to musi coś znaczyć . Generalnie nie powinno się jej robić prz d terminem @ bo właśnie może wyjść na takim poziomie czyli że coś tam się dzieje a @ i tak przyjść , tak zwana ciąża biochemiczna albo jak w moim przypadku pozamaciczna. I nie piszę tego dlatego że zjadłam wszystkie rozumy tylko dlatego że sama tego doświadczyłam i na szczęście intuicja mnie nie pomyliła kazać zrobić test ponownie mimo jak wtedy myślałam okresu. Załączam zdjęcia testów z beta 2.8 i z beta 1112.
Z tym sie zgodzę ja mialam bete 1.5 osiem dni po owulacji , zrobilam tak wcześnie bo jechałam na wakacje a wiadomo alko itd. Pozniej okres spóźnił mi się 4 dni robilam codziennie testy i były negatywne az wkoncu po 4 dniu taka @ przyszla ze myslalam ze umre 3 dni mnie trzymało tak ze nawet zjeść kromki nie miałam siły. Wiec tak jak piszesz przed @ nie warto robic bo wychodzą głupoty czasem i sie człowiek tylko nakreca 🤦‍♀️ w sumie to ze wszystkim co piszesz sie zgadzam 😅

reklama
Test nie mój [emoji23] koleżanka prosiła o radę czy coś tu widać czy ma zwidy [emoji23] ja tam niby widzę niby nie sama nie wiem [emoji848]
20200721_085258.jpeg

Test nie mój [emoji23] koleżanka prosiła o radę czy coś tu widać czy ma zwidy [emoji23] ja tam niby widzę niby nie sama nie wiem [emoji848]Zobacz załącznik 1151461
Ja robiłam kilka dni temu miałam taki sam uznałam za negatyw. Następne były czyste. Niech koleżanka powtórzy test na następny dzień najlepiej z porannego moczu, może u niej będzie na odwrót i kreska będzie wyraźna. Powodzenia!

Dziewczyny,
Co myślicie o moim teście? Czy tylko ja widzę cień krechy czy mam zwidy? Robiony dziś czyli 2 dni przed planowaną miesiączką.

Załączniki

• FE325215-C296-48C1-AF64-BFD529A8688A.jpeg
    FE325215-C296-48C1-AF64-BFD529A8688A.jpeg
    848,2 KB · Wyświetleń: 345
reklama
Dziewczyny,
Co myślicie o moim teście? Czy tylko ja widzę cień krechy czy mam zwidy? Robiony dziś czyli 2 dni przed planowaną miesiączką.
Wiesz co zdjęcie jest chyba dziwnie zrobione. Nie wiem czy tam coś jest czy nie. Mogłabyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie bo na tym zdjęciu wydaje mi się ze taki jak by cień pada [emoji848] nie jestem pewna [emoji85]

Do góry