Najlepiej robić z porannego moczu. Daj znać rano.Już kupiłam na rano więc zrobię ale też ten 25mlu. Trochę mi smutno jak mówicie, że za blada ale z drugiej strony to nie czas na dziecko dla mnie... Dzięki dziewczyny
reklama
Ada0701
Fanka BB :)
Mi też taka wyszła gdy robilam pierwszy test dzis 7 tydzień , zrób test jutro z porannego moczuDrogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
Dziewczyny pomóżcie mi proszę w interpretacji tego wyniku testu ciążowego. Od blisko roku mam założoną wkładkę antykoncepcyjną niehormonalną. Okres zawsze miałam regularny tak co 29-30 dni. W tym miesiącu okres spóźnia mi się już 5 dni i postanowiłam zrobić test ciążowy. Nie był z porannego moczu i wynik odczytałam mniej niż po 10 minutach. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Widać bledziutką drugą kreskę, ale pole jest jakieś zalane. Wydaje mi się, że jest on wadliwy i w ciąży nie jestem. Wkładka miała gwarantować ochronę przed ciążą przez 5 lat, ale jej skuteczność nie jest 100%. Jutro powtórzę test z porannego moczu, a jak do poniedziałku nie dostanę @ to pójdę na badanie krwi.
A wy co myślicie?
A wy co myślicie?
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ten test wygląda na zalany, nie sugerowałabym się wynikiem. Powtórz na spokojnie.Dziewczyny pomóżcie mi proszę w interpretacji tego wyniku testu ciążowego. Od blisko roku mam założoną wkładkę antykoncepcyjną niehormonalną. Okres zawsze miałam regularny tak co 29-30 dni. W tym miesiącu okres spóźnia mi się już 5 dni i postanowiłam zrobić test ciążowy. Nie był z porannego moczu i wynik odczytałam mniej niż po 10 minutach. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Widać bledziutką drugą kreskę, ale pole jest jakieś zalane. Wydaje mi się, że jest on wadliwy i w ciąży nie jestem. Wkładka miała gwarantować ochronę przed ciążą przez 5 lat, ale jej skuteczność nie jest 100%. Jutro powtórzę test z porannego moczu, a jak do poniedziałku nie dostanę @ to pójdę na badanie krwi.
A wy co myślicie?Zobacz załącznik 1120576Zobacz załącznik 1120578
Ada0701
Moim zdaniem wyglada na wadliwy, ale najlepiej powtórz dla swojego spokoju bo ta druga kreskę delikatnie widac taką bardzo bladą, byc moze jest to spowodowane zalaniem... Daj znacDziewczyny pomóżcie mi proszę w interpretacji tego wyniku testu ciążowego. Od blisko roku mam założoną wkładkę antykoncepcyjną niehormonalną. Okres zawsze miałam regularny tak co 29-30 dni. W tym miesiącu okres spóźnia mi się już 5 dni i postanowiłam zrobić test ciążowy. Nie był z porannego moczu i wynik odczytałam mniej niż po 10 minutach. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Widać bledziutką drugą kreskę, ale pole jest jakieś zalane. Wydaje mi się, że jest on wadliwy i w ciąży nie jestem. Wkładka miała gwarantować ochronę przed ciążą przez 5 lat, ale jej skuteczność nie jest 100%. Jutro powtórzę test z porannego moczu, a jak do poniedziałku nie dostanę @ to pójdę na badanie krwi.
Aga1402
Daj znać i pokaż ten 25 mlu. Może być jaśniejsza bo ma słabsze czułość niż ten z wczorajZrobiłam dzisiaj kolejny. Ten od 25mlu, znowu cień kreski. Zaraz pójdę po kolejny test tylko że ten wcześniejszy co wczoraj robiłam.
Aga1402
Wygląda na zalany. Powtórz i odczytaj dokladnoe w czasie podanym na opakowaniu. Spokojnie.Dziewczyny pomóżcie mi proszę w interpretacji tego wyniku testu ciążowego. Od blisko roku mam założoną wkładkę antykoncepcyjną niehormonalną. Okres zawsze miałam regularny tak co 29-30 dni. W tym miesiącu okres spóźnia mi się już 5 dni i postanowiłam zrobić test ciążowy. Nie był z porannego moczu i wynik odczytałam mniej niż po 10 minutach. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Widać bledziutką drugą kreskę, ale pole jest jakieś zalane. Wydaje mi się, że jest on wadliwy i w ciąży nie jestem. Wkładka miała gwarantować ochronę przed ciążą przez 5 lat, ale jej skuteczność nie jest 100%. Jutro powtórzę test z porannego moczu, a jak do poniedziałku nie dostanę @ to pójdę na badanie krwi.
Wiadomo że nic nie jest 100 %. Ja już mam spiralę 10 lat i nie zawiodła. A juz kilka razy wyszła mi jakąś blada kreska a w ciąży nie byłam.
reklama
Jest tak blada że na zdjęciu nie łapie też aparat mam kijowy. Idę zaraz jeszcze po ten czuły i zobaczę czy otwarta przychodnia dzisiaj jest bo zwariujeDaj znać i pokaż ten 25 mlu. Może być jaśniejsza bo ma słabsze czułość niż ten z wczoraj