reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Witam
Dziś 33dc. Od dwóch dni bóle podbrzusza, od ponad tygodnia ogólne zmęczenie. Piersi normalne, nic nie bola
Pytanie czy to moja wyobraźnia czy może to być druga kreska?
W październiku 2019 poroniłam, od stycznia staramy się znów o maleństwo
U mnie tak wygladal pozytywny test :) powtorz :)

Cześć . Mam roczne dziecko które Jeszcze jest na piersi więc i tak okresu nie miałam od porodu . Seks sporadycznie przerywany wytrysk na zewnątrz ale nie ważne. Miałam własnie zacząć brać tabletki i na wszelki wypadek mówie sprawdzę czy na pewno nie ma ciazy tak dla formalności bo roczny syn ma wodniaki w główce przez to ze nie wiedzialam że zaszłam w ciaze i bralam tabletki . No i rano robie test A tu wyszło tak jak wyszło co myślicie znowu ciaza ?

reklama
Dziewczyny pomóżcie mi proszę w interpretacji tego wyniku testu ciążowego. Od blisko roku mam założoną wkładkę antykoncepcyjną niehormonalną. Okres zawsze miałam regularny tak co 29-30 dni. W tym miesiącu okres spóźnia mi się już 5 dni i postanowiłam zrobić test ciążowy. Nie był z porannego moczu i wynik odczytałam mniej niż po 10 minutach. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Widać bledziutką drugą kreskę, ale pole jest jakieś zalane. Wydaje mi się, że jest on wadliwy i w ciąży nie jestem. Wkładka miała gwarantować ochronę przed ciążą przez 5 lat, ale jej skuteczność nie jest 100%. Jutro powtórzę test z porannego moczu, a jak do poniedziałku nie dostanę @ to pójdę na badanie krwi.
A wy co myślicie?Zobacz załącznik 1120576Zobacz załącznik 1120578
Zrobiłam rano następnego dnia test i wyszedł negatywny. Ten faktycznie musiał być wadliwy.

Do góry