reklama
1 dzien do @ a ja na poraanym teście ujrzałam to Zobacz załącznik 1098631Zobacz załącznik 1098633Zobacz załącznik 1098634
Jest cień cienia, widoczny na zdjęciu
Lilka2304
Fanka BB :)
Jutro z rana lecę na betę
Jest cień cienia, widoczny na zdjęciu
Brrrownie
Ja tu niestety nic nie widzę1 dzien do @ a ja na poraanym teście ujrzałam to Zobacz załącznik 1098631Zobacz załącznik 1098633Zobacz załącznik 1098634
Jutro z rana lecę na betę
A po jakim czasie robiłaś zdjęcie? Bo po przewidywanym czasie podanym w instrukcji, test może być nieważny. Chyba że widziałaś też cień na żywo w czasie, to nie mam pytań
Lilka2304
Widziałam cień kilka sekund po zakkropleniu [emoji6]
A po jakim czasie robiłaś zdjęcie? Bo po przewidywanym czasie podanym w instrukcji, test może być nieważny. Chyba że widziałaś też cień na żywo w czasie, to nie mam pytań
Oszalalam wczoraj z radości jak zobaczylam te kreski... i zrobilam dwa testy i dzisiaj rano ponowilam. Co mysliscie? Mam nadzieje, że uda mi sie zrobić juteo bete, bo oszaleje z niepewności.
Załączniki
Lilka2304
Piękne kreski ja również robię jutro betę ale u ciebie jest bardziej widoczna sytuacja
Oszalalam wczoraj z radości jak zobaczylam te kreski... i zrobilam dwa testy i dzisiaj rano ponowilam. Co mysliscie? Mam nadzieje, że uda mi sie zrobić juteo bete, bo oszaleje z niepewności.
reklama
U mnie laboratorium zamknietePiękne kreski ja również robię jutro betę ale u ciebie jest bardziej widoczna sytuacja