reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Ja też nie rozumiem jak dziewczyny mogą doradzać robienie testów owu zamiast ciążowych. Niemniej jednak zjawisko samo w sobie jest ciekawe.

Edit: poprawiłam literówkę
To prawda. Jeśli testy w niedzielę będą dalej pozytywne (ciazowe) póki co do mnie nie do chodzi. To kupię testy owu i sama po eksperymentuje. [emoji23]

Cześć Kochane, pisze do Was o porade, glownie do kobiet ktore robily testy ciazowe. Nie wiem co mam myslec o tym? Po poludniu maz pojedzie po drugi test, ale moze ktoras z Was, miała taki przypadek? Zobacz załącznik 1097181
Test nieważny. Polecam zrobić drugi test ale z porannego moczu ponieważ wtedy jest największe stężenie hormonu beta hcg.

Cześć Kochane, pisze do Was o porade, glownie do kobiet ktore robily testy ciazowe. Nie wiem co mam myslec o tym? Po poludniu maz pojedzie po drugi test, ale moze ktoras z Was, miała taki przypadek? Zobacz załącznik 1097181
Test jest zalany i nie sugeruj się zabarwieniem. Powtórz na spokojnie, najlepiej jutro z porannego siku 🙂

O jeny, dzieki, zrobie jutro rano, moze faktycznie, za duzo nalalam, a teraz nie jest najlepszy moment na ciążę.
Wiesz, wychodziłam z takiego założenia przez wiele lat, nigdy nie było odpowiedniego momentu 🙂 a to za mało kasy zarabiałam, a to planowałam podróże służbowe to ciąża odpada, a to to a to tamto. Jak test wychodzi pozytywny to trzeba się po prostu cieszyć 🤷‍♀️

Wiesz, wychodziłam z takiego założenia przez wiele lat, nigdy nie było odpowiedniego momentu 🙂 a to za mało kasy zarabiałam, a to planowałam podróże służbowe to ciąża odpada, a to to a to tamto. Jak test wychodzi pozytywny to trzeba się po prostu cieszyć 🤷‍♀️
My chcemy, ale przez tego koronawirusa wolimy zaczekać jeszcze trochę, nie ma innego ale :)

reklama
Do góry