Ja tu nic nie widzę1 dzien do @ a ja na poraanym teście ujrzałam to Zobacz załącznik 1098631Zobacz załącznik 1098633Zobacz załącznik 1098634
reklama
GratulujeOszalalam wczoraj z radości jak zobaczylam te kreski... i zrobilam dwa testy i dzisiaj rano ponowilam. Co mysliscie? Mam nadzieje, że uda mi sie zrobić juteo bete, bo oszaleje z niepewności.
Gratuluje
Lilka2304
Fanka BB :)
Ale wszystkie w całym mieście?
U mnie laboratorium zamkniete
Niestety tak. Mieszkam w małym mieście. Daj znać jak tam jutro u Ciebie. Ja starałam sie rok przez Hashimoto i niedoczynność. To byłby prawdziwy cud. Dlatego boje sie jeszcze cieszyć, zeby pozniej gorzej nie przezyc rozczarowania. No ale z jakiegos powodu ta kreska sie pojawila na 3 testach. Okres mam miec za trzy dniAle wszystkie w całym mieście?
Lilka2304
Ja jutro zrobię rano jeszcze test i betę, wydaje mi się że u mnie nie zamknęli wszytskich jednak warszawa mała nie jest więc się znajdzie otwarty alab pewnie staramy się ponad 2 lata chłopak ma 3 % zdalnych plemników więc bylo słabo teraz od prawie 2 miesięcy chłopak stosuje witaminy wspomagające płodność i w tym miesiącu kompletnie się nie staraliśmy więc zobaczymy co będzie
Niestety tak. Mieszkam w małym mieście. Daj znać jak tam jutro u Ciebie. Ja starałam sie rok przez Hashimoto i niedoczynność. To byłby prawdziwy cud. Dlatego boje sie jeszcze cieszyć, zeby pozniej gorzej nie przezyc rozczarowania. No ale z jakiegos powodu ta kreska sie pojawila na 3 testach. Okres mam miec za trzy dni
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Jeśli masz taką możliwość, idź na betę, kreski są widoczne na zdjęciu. Jeśli nie masz gdzie zrobić bety, powtórz testy, kreska powinna ciemnieć. Też mam niedoczynność i nawet nie powiem Ci, ile się starałamNiestety tak. Mieszkam w małym mieście. Daj znać jak tam jutro u Ciebie. Ja starałam sie rok przez Hashimoto i niedoczynność. To byłby prawdziwy cud. Dlatego boje sie jeszcze cieszyć, zeby pozniej gorzej nie przezyc rozczarowania. No ale z jakiegos powodu ta kreska sie pojawila na 3 testach. Okres mam miec za trzy dni
młoda1994
Ja też mam hashimoto niedoczynność do tego IO epilepsja i hirsutyzm. Też wyszły mi 3 testy z kreskami i kolejny negatywny i nie wiem o co chodzi.Niestety tak. Mieszkam w małym mieście. Daj znać jak tam jutro u Ciebie. Ja starałam sie rok przez Hashimoto i niedoczynność. To byłby prawdziwy cud. Dlatego boje sie jeszcze cieszyć, zeby pozniej gorzej nie przezyc rozczarowania. No ale z jakiegos powodu ta kreska sie pojawila na 3 testach. Okres mam miec za trzy dni
reklama
Ta z dzis jest ciemniejsza od tego co było wczoraj... wiec moze. Mi sie udalo dosc szybko hormony ustabilizowac z TSH 46 ażJeśli masz taką możliwość, idź na betę, kreski są widoczne na zdjęciu. Jeśli nie masz gdzie zrobić bety, powtórz testy, kreska powinna ciemnieć. Też mam niedoczynność i nawet nie powiem Ci, ile się starałam