Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Mnie również pink nigdy nie oszukał. Miałam taką kreskę cztery dni przed terminem miesiączki. Myśle że pozytywne 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie pink nigdy nie oszukał, wykrywa bardzo wczesną ciążę
Oby i mnie nie oszukałMnie również pink nigdy nie oszukał. Miałam taką kreskę cztery dni przed terminem miesiączki. Myśle że pozytywne![]()
gratulacje i trzymam kciukiOby i mnie nie oszukałbyłoby to zaskoczenie ale zdecydowanie mile
![]()
Dziękigratulacje i trzymam kciukidaj znać
zrób nowyDrogie panie, mam niejasną sytuację, zrobiłam test płytkowy pink wczoraj pod wieczór, miałam wrażenie że jest taka ledwo widoczna druga kreska podobna do cienia, zostawiłam ten test w aucie na parę godzin i w miejscu tego cienia powstała rozmazana kreska, dzisiaj rano zrobiłam następny test, tym razem pink strumieniowy, ale nawet kreska kontrolna się nie pojawiła
Zrobić nowy test bo ten jest uszkodzonyDrogie panie, mam niejasną sytuację, zrobiłam test płytkowy pink wczoraj pod wieczór, miałam wrażenie że jest taka ledwo widoczna druga kreska podobna do cienia, zostawiłam ten test w aucie na parę godzin i w miejscu tego cienia powstała rozmazana kreska, dzisiaj rano zrobiłam następny test, tym razem pink strumieniowy, ale nawet kreska kontrolna się nie pojawiła
Tak, wszystkie hormony mam w normie. Co do objawów to głównie odczuwam już od prawie tygodnia jakby mdłości, a po każdym posiłku pół dnia mi się odbija (nigdy tak nie miałam), do tego zaczęły mnie boleć lędźwia + zawroty/bóle głowy, delikatna krew z nosa przy dmuchaniu i tkliwe piersi.@Alison02 Wg mnie ten test jest negatywny. Objawy pojawią się pod wpływem hormonów, także objawy, które masz, to raczej nie od ciążowych. Badałaś kiedyś progesteron i/lub prolaktynę?