Pettitbelle
Fanka BB :)
Mam tez od tygodnia straszne zajady w kacikach ust.. myslicie ze moge brac witamine b2 dla kobiet w ciazy przed konsultacja z lekarzem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik bety 3 wiec nic z tego,tak tez myslalamMam tez od tygodnia straszne zajady w kacikach ust.. myslicie ze moge brac witamine b2 dla kobiet w ciazy przed konsultacja z lekarzem?
A może to pierwszy dzień po zagnieżdżeniu ? 3 to już jakaś liczba ...Wynik bety 3 wiec nic z tego,tak tez myslalam
Nie wiem ,nie będę sie nastawiać. Szybciej uwierze,ze to jakas torbiel niz ciążaA może to pierwszy dzień po zagnieżdżeniu ? 3 to już jakaś liczba ...
Nie wiem ,nie będę sie nastawiać. Szybciej uwierze,ze to jakas torbiel niz ciąża [emoji20]
No wiem, trudnoBeta poniżej 5 to brak ciąży i niestety tego bym się trzymała. Wyjście kreski na teście przy becie 3 potraktowałabym jako wadliwy test albo błąd laboratorium, to jest zwyczajnie fizycznie niemożliwe, aby przy takiej becie test wyszedł pozytywny.
Zrób jeszcZe test za dwa dniNo wiem, trudno
Zrobilam test dzis po 3min pojawiła się kreska bardziej wyraźna od tej wczoraj . Wczoraj robilam test o czułości 10 a dzis 20 . Nic juz nie rozumiem boze.. nigdy nie mialam czegoś takiego testy byly różnych firmZrób jeszcZe test za dwa dni
Zrobilam test dzis po 3min pojawiła się kreska bardziej wyraźna od tej wczoraj . Wczoraj robilam test o czułości 10 a dzis 20 . Nic juz nie rozumiem boze.. nigdy nie mialam czegoś takiego testy byly różnych firm