reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Zrobilam test dzis po 3min pojawiła się kreska bardziej wyraźna od tej wczoraj . Wczoraj robilam test o czułości 10 a dzis 20 . Nic juz nie rozumiem boze.. nigdy nie mialam czegoś takiego testy byly różnych firm
Tu nie ma nic do rozumienia. Kreska słabsza na teście o czułości 10 a mocniejszą na 20 więc ewidentnie hormon rośnie. Jesteś w ciąży. Jak byś zrobiła test o czułości 10 to będzie już mega widoczna kreska.

reklama
Mam tez od tygodnia straszne zajady w kacikach ust.. myslicie ze moge brac witamine b2 dla kobiet w ciazy przed konsultacja z lekarzem?
Mi lekarz powiedział ze mozna brać witaminy juz przed ciąża. A np prenatal uno można brać od czasu planowania do 12 tygodnia.
Zadaj pytanie gdzieś na forum lekarzy. Odpowiedzą Ci.

Wiem, ale może to jakas torbiel bo w tym cyklu bralam clo. Smutno mi od wczoraj tak ,ze to nie do opisania[emoji20]
Z tego co wiem od gin i pani doktor z kliniki torbiel nie fałszuje wyników testów. Jedynie co może zafałszować wynik testu pozytywnego to leki mające w składzie ten hormon ciążowy ewentualnie rak np jajnika. Powtórz betę w pon i na 100% jestem pewna że beta będzie wiele wiele wyższa tak jak u koleżanki parę dni wcześniej.

PS ewentualnie jeszcze trefny test a ty masz 2 testy pozytywne i to o różnej czułości więc to nie może być zafałszowany wynik testy, bo masz co raz mocniejsze kreski.

reklama
Z tego co wiem od gin i pani doktor z kliniki torbiel nie fałszuje wyników testów. Jedynie co może zafałszować wynik testu pozytywnego to leki mające w składzie ten hormon ciążowy ewentualnie rak np jajnika. Powtórz betę w pon i na 100% jestem pewna że beta będzie wiele wiele wyższa tak jak u koleżanki parę dni wcześniej.

PS ewentualnie jeszcze trefny test a ty masz 2 testy pozytywne i to o różnej czułości więc to nie może być zafałszowany wynik testy, bo masz co raz mocniejsze kreski.
Dziekuje Ci za te słowa, mam nadzieje ze macie rację. 😚

Do góry