reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Zrobilam test dzis po 3min pojawiła się kreska bardziej wyraźna od tej wczoraj . Wczoraj robilam test o czułości 10 a dzis 20 . Nic juz nie rozumiem boze.. nigdy nie mialam czegoś takiego testy byly różnych firm
Tu nie ma nic do rozumienia. Kreska słabsza na teście o czułości 10 a mocniejszą na 20 więc ewidentnie hormon rośnie. Jesteś w ciąży. Jak byś zrobiła test o czułości 10 to będzie już mega widoczna kreska.

reklama
Mam tez od tygodnia straszne zajady w kacikach ust.. myslicie ze moge brac witamine b2 dla kobiet w ciazy przed konsultacja z lekarzem?
Mi lekarz powiedział ze mozna brać witaminy juz przed ciąża. A np prenatal uno można brać od czasu planowania do 12 tygodnia.
Zadaj pytanie gdzieś na forum lekarzy. Odpowiedzą Ci.

Wiem, ale może to jakas torbiel bo w tym cyklu bralam clo. Smutno mi od wczoraj tak ,ze to nie do opisania[emoji20]
Z tego co wiem od gin i pani doktor z kliniki torbiel nie fałszuje wyników testów. Jedynie co może zafałszować wynik testu pozytywnego to leki mające w składzie ten hormon ciążowy ewentualnie rak np jajnika. Powtórz betę w pon i na 100% jestem pewna że beta będzie wiele wiele wyższa tak jak u koleżanki parę dni wcześniej.

PS ewentualnie jeszcze trefny test a ty masz 2 testy pozytywne i to o różnej czułości więc to nie może być zafałszowany wynik testy, bo masz co raz mocniejsze kreski.

reklama
Z tego co wiem od gin i pani doktor z kliniki torbiel nie fałszuje wyników testów. Jedynie co może zafałszować wynik testu pozytywnego to leki mające w składzie ten hormon ciążowy ewentualnie rak np jajnika. Powtórz betę w pon i na 100% jestem pewna że beta będzie wiele wiele wyższa tak jak u koleżanki parę dni wcześniej.

PS ewentualnie jeszcze trefny test a ty masz 2 testy pozytywne i to o różnej czułości więc to nie może być zafałszowany wynik testy, bo masz co raz mocniejsze kreski.
Dziekuje Ci za te słowa, mam nadzieje ze macie rację. 😚

Do góry