Kasieńka1987
Początkująca w BB
Widać na tym pierwszymCzy cos tu widzicie ???Zobacz załącznik 1149710
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać na tym pierwszymCzy cos tu widzicie ???Zobacz załącznik 1149710
A to moje te dwa pierwsze wczoraj A ten ostatni dzisaj rano okres na dzisajWidać na tym pierwszym
Oleńka widać na pierwszym.. powoli gratuluje, mój tak wyglądał 2 dni temu a dziś ...Czy cos tu widzicie ???Zobacz załącznik 1149710
Bylam na becie,po poludniu sie wyjasni. od 4rano juz nie moglam zasnąć, mam nadzieje ze to toOleńka widać na pierwszym.. powoli gratuluje, mój tak wyglądał 2 dni temu a dziś ...
Ja myślałam, ze inaczej zareaguje ... jestem mega spokojna ... kusi mnie pokazać mezowi ale poczekam na bardziej wyjątkowy momentBylam na becie,po poludniu sie wyjasni. od 4rano juz nie moglam zasnąć, mam nadzieje ze to to
Bylam na becie,po poludniu sie wyjasni. od 4rano juz nie moglam zasnąć, mam nadzieje ze to to [emoji3059][emoji9]
Na drugim wlasnie nic nie było bo to 25m czułość a ten pierwszy 10. Zobaczymy co beta pokaze wszystko się wyjasniNa drugim słabo coś zobaczyć bo się światło odbija ale naowrwszym widać cień
Widać jak bykA to moje te dwa pierwsze wczoraj A ten ostatni dzisaj rano okres na dzisaj
Ja nie widzęNa drugim wlasnie nic nie było bo to 25m czułość a ten pierwszy 10. Zobaczymy co beta pokaze wszystko się wyjasni