Pettitbelle
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I drugi z nieporannego moczu
Ja widzę na obuCzy cos tu widzicie ???Zobacz załącznik 1149710
A badalas sobie progesteron i estrogen? Bo plamienia śród cykliczne mogą o tym świadczyć.Dodam jeszcze że moje cykle są bardzo nieregularne. Ale obserwuje sluz. Test zrobiłam 13 dni po stosunku. Wczoraj wieczorem miałam na wkladce 3 plamki brązowe i raz też przy podcieraniu. Do teraz cisza. A myślałam że okres się rozkręca.
Widać na 1 teści dwie kreski. Na drugim widzę tylko jedna.Widać na tym pierwszym
Gratuluję!!!!!A to moje te dwa pierwsze wczoraj A ten ostatni dzisaj rano okres na dzisaj
Dość wcześnie więc może być problem że znalezieniem jajeczka. Mój lekarz miał kiepski sprzęt nie widział ciąży i zaczął podejrzewać pozamaciczną i wylądowałem w szpitaluDziewczyny zapisalam sie na usg na przyszly czwartek - wedlug kalendarza bedzie to 5 tyd i 4 dni... nie za wczesnie? a kiedy do ginekologa? moja p doktor ma dopiero wizyte najwczesniej 4 sierpnia... czy to nie za pozno ? nie wiem czy to hormony ale czuje sie troche jak dziecko we mgle
Nie koniecznie, u mnie 5+6 było serduszko, jeśli masz regularne cykle ,to coś będzie widaćDziewczyny zapisalam sie na usg na przyszly czwartek - wedlug kalendarza bedzie to 5 tyd i 4 dni... nie za wczesnie? a kiedy do ginekologa? moja p doktor ma dopiero wizyte najwczesniej 4 sierpnia... czy to nie za pozno ? nie wiem czy to hormony ale czuje sie troche jak dziecko we mgle