Mała.czarna
Fanka BB :)
Moim zdaniem moznaDziewczyny cieszyć się po cichu? Nie są z porannego moczu. Zobacz załącznik 1131397
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem moznaDziewczyny cieszyć się po cichu? Nie są z porannego moczu. Zobacz załącznik 1131397
Jwst ❤Dziewczyny, potrzebuje waszego oka. Widzicie coś na tym teście? Tylko tak szczerze, nie na siłę. Dzień cyklu 24. Męczą mnie mdłości dlatego zrobiłam. Miałam infekcje pęcherza i brałam w czwartek i piątek monural. Myślałam że to może po tym te mdloaci. nie staramy sięZobacz załącznik 1127774
ciaza jak sie patrzy ❤Nie wytrzymałam do rana... Zobacz załącznik 1131441
Ważne by rosła. Owu mogla się przesunąć ... nie ma co panikowac, będziesz spr po 48h??Dzisiejsza beta, coś jakaś mała. No ale dopiero jutro mam termin @, nie wiem czy jutro sprawdzić przyrost czy dopiero w poniedziałek? Zobacz załącznik 1132037
W okolicach miesiaczki to spoko wynik Wazne zeby rosla Sprawdz po 48 hDzisiejsza beta, coś jakaś mała. No ale dopiero jutro mam termin @, nie wiem czy jutro sprawdzić przyrost czy dopiero w poniedziałek? Zobacz załącznik 1132037
Mało prawdopodobne ... chodź znam taki przypadek osobiście dzień po @ miała owu i dzidzia ma 7mc.... i tez test wyszedł pozytywny dopiero po tyg od terminu @ a młoda urodziła się 2 tyg po terminie .... masz możliwość zrób badanie z krwi beta hcg i nie bedzie wątpliwości. Inny przypadek to mój gdy @ nie przyszedł wszystkie objawy jak na @ testy byly negatywne bylam pewna ze ciąża lekarz nic nie wodział a beta ujemna równo po mc @ przyszła znowuWitam
Ja mam takie pytanie ostatnia miesiączkę miałam 9 maja, trwała 4 dni, cykle 30 dniowe. Z mężem kochałam się 1 dzień po skończeniu okresu i 3 dni po, i dzień przed planowaną datą miesiączki. Test robiłam 10 czerwca po południu wynik negatywny, następny test zrobiłam wczoraj rano także negatywny. Piersi bolą, brzuch boli okresowo, mam uczucie takiej wilgotności, zawsze przed okresem miałam spuchnięte kostki tym razem nie mam. Chodzę co rusz i sprawdzam... Nie wiem czy to w ogóle możliwe, żebym zaszła w ciążę
Pozdrawiam I dzięki za ewentualne odpowiedzi
Mało prawdopodobne ... chodź znam taki przypadek osobiście dzień po @ miała owu i dzidzia ma 7mc.... i tez test wyszedł pozytywny dopiero po tyg od terminu @ a młoda urodziła się 2 tyg po terminie .... masz możliwość zrób badanie z krwi beta hcg i nie bedzie wątpliwości. Inny przypadek to mój gdy @ nie przyszedł wszystkie objawy jak na @ testy byly negatywne bylam pewna ze ciąża lekarz nic nie wodział a beta ujemna równo po mc @ przyszła znowu