SuperBetę miałam 2811. Wszystkie wyniki w normie ale z ciekawości zrobiłam progesteron i był trochę niski więc ginekolog kazała mi przyjechać. Zapisała dupka doustnie ale na USG zobaczylysmy fasolkę! 4mm jeszcze bez serduszka
reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
Niektóre przyszłe mamy plamią w terminie @. Obserwuj. Jak nie ma żywej krwi/skurczy to możliwe, że wszystko rozwija się prawidłowoSuper gratuluje oby wszystko było teraz dobrze!!!
Czyli jest szansa , biorę duphaston, tylko ten niby okres mnie martwi...
Niestety wieczorem pojawiło się trochę krwi, no ale cóż zobaczymy po becie...Niektóre przyszłe mamy plamią w terminie @. Obserwuj. Jak nie ma żywej krwi/skurczy to możliwe, że wszystko rozwija się prawidłowo
Brrrownie
Zrób betę i jaka najszybciej do gina. Może jeszcze jest nadziejaNiestety wieczorem pojawiło się trochę krwi, no ale cóż zobaczymy po becie...
Tylko tak jak piszę, warto mieć betę. Bo jak nie będziesz miała tego wyniku to mogą Cię zignorować
Właśnie dzisiaj zrobiłam i czekam na wynik, ale niestety ramo wstałam i krwi poszło więcej wiec nie liczę na nicZrób betę i jaka najszybciej do gina. Może jeszcze jest nadzieja
Tylko tak jak piszę, warto mieć betę. Bo jak nie będziesz miała tego wyniku to mogą Cię zignorować
Mała.czarna
gratulacje ❤Zrobiłam wczoraj betę. Wynik 61. Testy się nie myliły. Dzięki dziewczyny za pomoc
Mała.czarna
Czyli ciaza, zrob za 48h czy przyrasta ❤Dziewczyny u mnie beta 15,26
reklama
basia.sinkiewicz
Gratulacje :*