Dzięki. Przyrost prawidłowy. Wynik z soboty 160,3. Już mam włączony duphaston 2 razy dziennie i luteinę na noc bo progresteron 20 i gon powiedziała że za niski. Mam nadzieję że wszystko będzie okgratulacje ❤
reklama
Kociaciocia
Zaciekawiona BB
Dziewczyny cieszyć się po cichu? Nie są z porannego moczu.
Natalia198777
Fanka BB :)
Cos przebija a ile dni do czy przed@? Powtórzyła bym test za 2 dni albo zrobiła beteDziewczyny cieszyć się po cichu? Nie są z porannego moczu. Zobacz załącznik 1131397
Kociaciocia
Zaciekawiona BB
3 dni przed terminem @. Pójdę w piątek na betę, ale jutro rano powtórzę sikańca.Cos przebija a ile dni do czy przed@? Powtórzyła bym test za 2 dni albo zrobiła bete
Zrobiłam dziś od niechcenia koło 14 (ten wyżej że zdjęcia) bo znalazłam przy sprzątaniu łazienki. Druga kreska była od razu razem z kontrolną i kopara mi opadła, więc pojechałam po drugi jak czubek, jak obydwa wyschły zrobiły się jaśniejsze. Nie zdążyłam do labo bo jest teraz tylko do 15 u mnie w mieście.
Natalia198777
No to na spkojnie powtórz rano a jak masz możliwość bety to zrób... daj znać trzymam kciuki3 dni przed terminem @. Pójdę w piątek na betę, ale jutro rano powtórzę sikańca.
Zrobiłam dziś od niechcenia koło 14 (ten wyżej że zdjęcia) bo znalazłam przy sprzątaniu łazienki. Druga kreska była od razu razem z kontrolną i kopara mi opadła, więc pojechałam po drugi jak czubek, jak obydwa wyschły zrobiły się jaśniejsze. Nie zdążyłam do labo bo jest teraz tylko do 15 u mnie w mieście.
Kociaciocia
Zaciekawiona BB
Nie wytrzymałam do rana...No to na spkojnie powtórz rano a jak masz możliwość bety to zrób... daj znać trzymam kciuki
Holle
No to można tobie pogratulować , zrób beteNie wytrzymałam do rana... Zobacz załącznik 1131441
Jaka nazwa testu?
Kociaciocia
Zaciekawiona BB
NordtestNo to można tobie pogratulować , zrób bete
Jaka nazwa testu?
Pozytyw bez dwóch zdań.Nie wytrzymałam do rana... Zobacz załącznik 1131441
reklama
Kociaciocia
Zaciekawiona BB
Jest i poranny