Nie, zarodka jeszcze nie ma bo doktor powiedział że za wcześnie.Pęcherzyk większy. A zarodek też już był? Bo ja tak średnio się znam na USG
reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Wg. Kalkulatora przyrost w normie. Ja dziś tez robiłam betę (już się od tego chyba uzależniam). Wynik będę miała koło 18 ciekawa jestem jak wygląda.. We wtorek miałam 826Wczoraj robiłam betę. Od soboty ze 122 do czwartku 1291.
Grabarzenka
No to jesteśmy na tym samym wózku. Trzymam kciuki i za Ciebie i za siebie. Stresujesz się czy raczej wychodzisz z założenia, że co ma być to będzie?Nie, zarodka jeszcze nie ma bo doktor powiedział że za wcześnie.
To daj znaćWg. Kalkulatora przyrost w normie. Ja dziś tez robiłam betę (już się od tego chyba uzależniam). Wynik będę miała koło 18 ciekawa jestem jak wygląda.. We wtorek miałam 826
Wiadomo że jest stres, ale staram się o tym nie myśleć i być dobrej myśli. Również trzymam za Was kciuki.No to jesteśmy na tym samym wózku. Trzymam kciuki i za Ciebie i za siebie. Stresujesz się czy raczej wychodzisz z założenia, że co ma być to będzie?
Grabarzenka
Mój pierwszy pozytywny tak wyglądał teraz zarodek ma aż 4 mmDziewczyny co myślicie? Tylko od wczoraj mam niby @, bardzo słabą i bez żywej krwi, jutro idę na betę.
Grabarzenka
Betę miałam 2811. Wszystkie wyniki w normie ale z ciekawości zrobiłam progesteron i był trochę niski więc ginekolog kazała mi przyjechać. Zapisała dupka doustnie ale na USG zobaczylysmy fasolkę! 4mm jeszcze bez serduszkaTo daj znać
reklama
Super gratuluje oby wszystko było teraz dobrze!!!Mój pierwszy pozytywny tak wyglądał teraz zarodek ma aż 4 mm
Czyli jest szansa , biorę duphaston, tylko ten niby okres mnie martwi...