93kora
Fanka BB :)
Te czekanie jest najgorszetak, nie ma jeszcze wyniku, może po 18 będzie
Za każdym razem czekam jak na swoją, wiedząc, że długo czeka się na dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te czekanie jest najgorszetak, nie ma jeszcze wyniku, może po 18 będzie
ja się boję że wyjdzie negatywna, mimo że kreski są aż na 6 testach przez to że glowa mnie wczoraj bolała i trochę dzisiaj, a ona mnie tak boli jak mam dostać okres I piersi trochę mniej mnie boląTe czekanie jest najgorsze
Za każdym razem czekam jak na swoją, wiedząc, że długo czeka się na dziecko
No tyle testów nie może się mylićja się boję że wyjdzie negatywna, mimo że kreski są aż na 6 testach przez to że glowa mnie wczoraj bolała i trochę dzisiaj, a ona mnie tak boli jak mam dostać okres I piersi trochę mniej mnie bolą
przez te 3 lata, zrobiłam dziesiątki testów, to były dziesiątki rozczarowań, kilka razy testy mnie oszukały, ale to raczej na zasadzie, jeden niby pozytywny, drugi negatywny, albo odczytane po czasie, a te są inne niż te poprzednie, kreski wychodzą od razu, tylko są jasneNo tyle testów nie może się mylić
No ale doskonale Cię rozumiem, ja po 7 latach też bałam się wyników a po drodze jeszcze CP z usunięciem prawej strony.
Oby to był objaw ciąży
ewidentnie jesteś w ciąży, nie masz na to już wpływu co teraz wyjdzie więc postaraj się aż tak nie stresować (wiem, łatwo się mówi). Te kreski często na początku bardzo blade wychodzą, bo to jednak sikaniec, on się na samym początku tak ładnie nie odbarwi, ja przy takim bladziochu miałam już betę 50. Jesteś wciąż kilka dni przed terminem okresu… gratuluję. A objawy mogą być bardzo podobne do tych przed okresemprzez te 3 lata, zrobiłam dziesiątki testów, to były dziesiątki rozczarowań, kilka razy testy mnie oszukały, ale to raczej na zasadzie, jeden niby pozytywny, drugi negatywny, albo odczytane po czasie, a te są inne niż te poprzednie, kreski wychodzą od razu, tylko są jasne
dziękujęewidentnie jesteś w ciąży, nie masz na to już wpływu co teraz wyjdzie więc postaraj się aż tak nie stresować (wiem, łatwo się mówi). Te kreski często na początku bardzo blade wychodzą, bo to jednak sikaniec, on się na samym początku tak ładnie nie odbarwi, ja przy takim bladziochu miałam już betę 50. Jesteś wciąż kilka dni przed terminem okresu… gratuluję. A objawy mogą być bardzo podobne do tych przed okresem
A jaki masz długi cykl?przez te 3 lata, zrobiłam dziesiątki testów, to były dziesiątki rozczarowań, kilka razy testy mnie oszukały, ale to raczej na zasadzie, jeden niby pozytywny, drugi negatywny, albo odczytane po czasie, a te są inne niż te poprzednie, kreski wychodzą od razu, tylko są jasne
30-33 dzisiaj 26dc BETA 24,7. myślicie że dobra?A jaki masz długi cykl?
Generalnie jesteś przed miesiączka tak bo wczoraj był 25dc, wiec ta kreska jest spoko
Ja mialam to samo co Ty tysiące testów i zaraz okres albo jak spóźnił się 2 dni, leciałam na betę i za nim wynik był dostawałam miesiączkę
30-33 dzisiaj 26dc BETA 24,7. myślicie że dobra?