reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Dzisiaj miałam sprawdzić przyrost, ale piersi przestały mnie tak boleć i boję się że czeka mnie najgorsze 🥺
Nie myśl tak :) w ciąży nie raz zaczyna coś boleć i przestawać, potem znów boleć i przestawać, tak samo piersi, sutki, brzuch itd
Rób przyrost
Kojarzę Cię z forum i strasznie Ci kibicuję

Nie myśl tak :) w ciąży nie raz zaczyna coś boleć i przestawać, potem znów boleć i przestawać, tak samo piersi, sutki, brzuch itd
Rób przyrost
Kojarzę Cię z forum i strasznie Ci kibicuję
dziękuję Ci bardzo ❤️❤️❤️❤️❤️ na przyrost na pewno pojadę, staram się cieszyć, ale jednak z tylu głowy zostaje strach, muszę zmienić myślenie

dziękuję Ci bardzo ❤️❤️❤️❤️❤️ na przyrost na pewno pojadę, staram się cieszyć, ale jednak z tylu głowy zostaje strach, muszę zmienić myślenie
Koniecznie :) to moja trzecia ciąża i naprawdę jest tak, jak mówię :)
Nie mówię, że na pewno wszystko jest ok - nie mam magicznej kuli - natomiast fakt, że piersi mniej/bardziej bolą/nie bolą wcale całkowicie o niczym nie świadczy :)

Koniecznie :) to moja trzecia ciąża i naprawdę jest tak, jak mówię :)
Nie mówię, że na pewno wszystko jest ok - nie mam magicznej kuli - natomiast fakt, że piersi mniej/bardziej bolą/nie bolą wcale całkowicie o niczym nie świadczy :)
dziękuję, trochę mnie uspokoiłaś❤️ w poprzedniej ciąży w momencie kiedy piersi przestały mnie boleć okazało się, że serduszko przestało bić, i jak to ja już zaczynam to sobie łączyć. Ale postaram się przestać i jak mąż wstanie to pojedziemy i powtórzę betę 😊

dziękuję, trochę mnie uspokoiłaś❤️ w poprzedniej ciąży w momencie kiedy piersi przestały mnie boleć okazało się, że serduszko przestało bić, i jak to ja już zaczynam to sobie łączyć. Ale postaram się przestać i jak mąż wstanie to pojedziemy i powtórzę betę 😊
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że los się odmieni i to będzie Wasz tęczowy dzidziuś ❤️

reklama
Do góry