reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Dzisiaj miałam sprawdzić przyrost, ale piersi przestały mnie tak boleć i boję się że czeka mnie najgorsze 🥺
Nie myśl tak :) w ciąży nie raz zaczyna coś boleć i przestawać, potem znów boleć i przestawać, tak samo piersi, sutki, brzuch itd
Rób przyrost
Kojarzę Cię z forum i strasznie Ci kibicuję

Nie myśl tak :) w ciąży nie raz zaczyna coś boleć i przestawać, potem znów boleć i przestawać, tak samo piersi, sutki, brzuch itd
Rób przyrost
Kojarzę Cię z forum i strasznie Ci kibicuję
dziękuję Ci bardzo ❤️❤️❤️❤️❤️ na przyrost na pewno pojadę, staram się cieszyć, ale jednak z tylu głowy zostaje strach, muszę zmienić myślenie

dziękuję Ci bardzo ❤️❤️❤️❤️❤️ na przyrost na pewno pojadę, staram się cieszyć, ale jednak z tylu głowy zostaje strach, muszę zmienić myślenie
Koniecznie :) to moja trzecia ciąża i naprawdę jest tak, jak mówię :)
Nie mówię, że na pewno wszystko jest ok - nie mam magicznej kuli - natomiast fakt, że piersi mniej/bardziej bolą/nie bolą wcale całkowicie o niczym nie świadczy :)

Koniecznie :) to moja trzecia ciąża i naprawdę jest tak, jak mówię :)
Nie mówię, że na pewno wszystko jest ok - nie mam magicznej kuli - natomiast fakt, że piersi mniej/bardziej bolą/nie bolą wcale całkowicie o niczym nie świadczy :)
dziękuję, trochę mnie uspokoiłaś❤️ w poprzedniej ciąży w momencie kiedy piersi przestały mnie boleć okazało się, że serduszko przestało bić, i jak to ja już zaczynam to sobie łączyć. Ale postaram się przestać i jak mąż wstanie to pojedziemy i powtórzę betę 😊

dziękuję, trochę mnie uspokoiłaś❤️ w poprzedniej ciąży w momencie kiedy piersi przestały mnie boleć okazało się, że serduszko przestało bić, i jak to ja już zaczynam to sobie łączyć. Ale postaram się przestać i jak mąż wstanie to pojedziemy i powtórzę betę 😊
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że los się odmieni i to będzie Wasz tęczowy dzidziuś ❤️

reklama
Do góry