Sok z żuka
Fanka BB :)
dzieki chyba nie zasnę z wrażeniaNo kreska jest, nie trzeba ekranu nawet przybliżać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki chyba nie zasnę z wrażeniaNo kreska jest, nie trzeba ekranu nawet przybliżać
Gdzieś czytałam, że długo go starasz się i wcale się nie dziwiędzieki chyba nie zasnę z wrażenia
3 lata temu poronienie zatrzymane. W październiku miałam iść do lekarza z mężem żeby się przebadać. A w maju trochę odpuściliśmy i skupiliśmy się na sobie, chciałam żeby głowa mi odpoczęła. Może stres robił swoje. Ale była też dieta po drodze i to pewnie też się przysłużyło.Gdzieś czytałam, że długo go starasz się i wcale się nie dziwię
W tamim razie trzymam kciuki
nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, jak będę mieć wynik z bety to dam znaćGdzieś czytałam, że długo go starasz się i wcale się nie dziwię
W tamim razie trzymam kciuki
Powodzenia i daj znaćTest z dzisiaj rana. Później lecę na betę.
Oki, koniecznie dam znaćPowodzenia i daj znać
CzekamyTest z dzisiaj rana. Później lecę na betę.
Byłaś na becie?Oki, koniecznie dam znać
tak, nie ma jeszcze wyniku, może po 18 będzieByłaś na becie?