reklama
Kitsune
Moderator
Wyglada na pozytywny, powtórz sobie testem najlepiej z innej firmy albo skocz na betę z krwi dla pewnościHej dziewczyny!
Jestem trzy dni przed okresem, ostatnio niezbyt dobrze się czułam, dlatego postanowiłam zrobić dzisiaj test. Myślicie, że to pozytywny, czy testowa?
LadyCaro
Fanka BB :)
pozytywnyHej dziewczyny!
Jestem trzy dni przed okresem, ostatnio niezbyt dobrze się czułam, dlatego postanowiłam zrobić dzisiaj test. Myślicie, że to pozytywny, czy testowa?
justsit
pozytywny Gratulacje!Hej dziewczyny!
Lina_88
Zaangażowana w BB
PozytywnyHej dziewczyny!
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi! W przyszłym tygodniu jeszcze pójdę zrobić krew i potem do ginekologa, bo przez moje złożone problemy zdrowotne chyba może to być też wynik fałszywy (mam stwierdzony nowotwór). Niestety to zły czas na ciążę, bo w przyszłym miesiącu mam rozpocząć leczenie, a zdrowie jest dla mnie aktualnie najważniejsze
93kora
Dużo siły i zdrowiaDziękuję dziewczyny za odpowiedzi! W przyszłym tygodniu jeszcze pójdę zrobić krew i potem do ginekologa, bo przez moje złożone problemy zdrowotne chyba może to być też wynik fałszywy (mam stwierdzony nowotwór). Niestety to zły czas na ciążę, bo w przyszłym miesiącu mam rozpocząć leczenie, a zdrowie jest dla mnie aktualnie najważniejsze
Lady Loka
Ginekolog Ci za wiele chyba jeszcze nie powie, moze być za wczesnie :/Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi! W przyszłym tygodniu jeszcze pójdę zrobić krew i potem do ginekologa, bo przez moje złożone problemy zdrowotne chyba może to być też wynik fałszywy (mam stwierdzony nowotwór). Niestety to zły czas na ciążę, bo w przyszłym miesiącu mam rozpocząć leczenie, a zdrowie jest dla mnie aktualnie najważniejsze
Myślałam żeby wybrać się do lekarza ok. 5 tygodnia, czy to jeszcze zbyt wcześnie?Ginekolog Ci za wiele chyba jeszcze nie powie, moze być za wczesnie :/
reklama
Ferrel98
Ja byłam koło 3-4 tyg i był pęcherzyk ciążowy, ale za dużo się nie dowiesz na tym etapieMyślałam żeby wybrać się do lekarza ok. 5 tygodnia, czy to jeszcze zbyt wcześnie?