Patii26
Fanka BB :)
Słaba, ale pozytywnaZobacz załącznik 1634039
Co myślicie? Dziś 26dc, owulacja prawdopodobnie 14dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słaba, ale pozytywnaZobacz załącznik 1634039
Co myślicie? Dziś 26dc, owulacja prawdopodobnie 14dc
Kiedy idziesz na kolejną betę?Mam wyniki, beta 15,07 zobaczymy jak się dalej rozwinie
Generalnie jest tak, że jak byłaby ciąża to druga kreska nie zniknie nawet po upływie czasu. W takim razie ja bym powtórzyła test z porannego moczu jutro rano, bo może był wadliwy.Witam wszystkich
Mam pytanie @ powinnam mieć za dwa dni
Robiłam dziś test strumieniowy ale nie był to poranny mocz ,i on stał się różowy i w między czasie wyszła jedna kreska ale wyglądało to tak jakby był zalany tym różowym cały i po dopiero prawie godzinie to zniknęło i została jedna kreska tylko , czy możliwe że test wadliwy ? Przyznam szczerze że nigdy mi się tak nie zdarzyło
Byłam dzisiaj, wynik 171Kiedy idziesz na kolejną betę?
Czyli ciąża się do rze rozwija?Byłam dzisiaj, wynik 171
badalaś progesteron ?Byłam dzisiaj, wynik 171
Na ten moment jest to prawidłowy przyrostCzyli ciąża się do rze rozwija?
Tak, 19,43 i przyjmuje luteinę 100mg 2x1badalaś progesteron ?