marzena05270
Początkująca w BB
Przedwczoraj miałam 8 dzień po owulacji, test wieczorem nie pokazał nic. Dziś 10 dzień po owulacji, test zrobiony rano i słabo widoczna kreska jutro powtórzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej z porannego moczu bo jest największe stężenie HCG . Powtórz konieczniePrzedwczoraj miałam 8 dzień po owulacji, test wieczorem nie pokazał nic. Dziś 10 dzień po owulacji, test zrobiony rano i słabo widoczna kreska jutro powtórzę
Tak! Gratulacje!Hej czy ten wynik testu oznacza ze jest pozytywny? Kreska jest słabo widoczna ale jest i ma kolor różowy
Dla pewności zrób sobie jeszcze betęDziękuje za odpowiedzi jutro dla pewności powtórzę!
Nie wiem w sumie co to ale jeśli to miałby być pęcherzyk, to test wyszedłby zdecydowanie pozytywny, a na tym nie widać nawet cienia. Co lekarz powiedział?Czy to może być pęcherzyk ciążowy i czy widać coś na tym teście(co chyba tylko ja widzę)
No lekarz uznał że jest to przerost endometrium ale zastanawiające jest to że mam 36 dzień cyklu już więc misiaczka spóźniona i nawet nie czuje żeby miała przyjśćNie wiem w sumie co to ale jeśli to miałby być pęcherzyk, to test wyszedłby zdecydowanie pozytywny, a na tym nie widać nawet cienia. Co lekarz powiedział?
Ani to nie wygląda na pęcherzyk ciążowy ani na mięśniaka. A test zdecydowanie nagatywny.Czy to może być pęcherzyk ciążowy i czy widać coś na tym teście(co chyba tylko ja widzę)