reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Cześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?

Załączniki

• IMG_3244.jpeg
    IMG_3244.jpeg
    240,9 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Cześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?
Dodaje jeszcze drugie zdjęcie

Załączniki

• IMG_3255.jpeg
    IMG_3255.jpeg
    93 KB · Wyświetleń: 148
cień widać, ale test do powtórki, a najlepiej udać się na betę i Brdzie czarno na białym :)

Test to nord test ? Bo one bardzo często pokazują fałszywa druga kreskę .

Hej dziewczyny. Test robiony dzień przed miesiączką wyraźniejszy, a drugi w dniu spodziewanej miesiączczki, co myślicie ? 🙈

Załączniki

• 585b8e50-f01a-4138-a9b1-fa3037cd9807.jpeg
    585b8e50-f01a-4138-a9b1-fa3037cd9807.jpeg
    27,9 KB · Wyświetleń: 178
  • 74cb4eb7-9abc-45b6-b7f3-f503dff030be.jpeg
    74cb4eb7-9abc-45b6-b7f3-f503dff030be.jpeg
    104,5 KB · Wyświetleń: 187
udaj się na betę. I powtórz po 48h. Kreska w teorii powinna ciemniec, ale to nie kreska i jej odcień jest wyznacznikiem czy wszystko zmierza ku dobremu.
zrobiłam jeszcze dziś dzień po spodziewanej miesiączce. I lecę na betę

Załączniki

• c94bed68-f349-4edc-ba9f-1dfbdbb424cf.jpeg
    c94bed68-f349-4edc-ba9f-1dfbdbb424cf.jpeg
    61,2 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Do góry