reklama
Dodaje jeszcze drugie zdjęcieCześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?
Załączniki
MartaMarkry
Fanka BB :)
cień widać, ale test do powtórki, a najlepiej udać się na betę i Brdzie czarno na białymCześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?
Papatk_a
Cześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?
Test to nord test ? Bo one bardzo często pokazują fałszywa druga kreskę .
Nie nie, to test sema protect zamówiony na gemini. Już wcześniej je robiłam i nigdy nie było takiego cienia, ale tego samego dnia zrobiłam jeszcze raz (późnym popołudniem) i wyszedł negatywny.Test to nord test ? Bo one bardzo często pokazują fałszywa druga kreskę .
Papatk_a
Nie nie, to test sema protect zamówiony na gemini. Już wcześniej je robiłam i nigdy nie było takiego cienia, ale tego samego dnia zrobiłam jeszcze raz (późnym popołudniem) i wyszedł negatywny.
Powtórz test a najlepiej idź na betę
Patka2207
MartaMarkry
udaj się na betę. I powtórz po 48h. Kreska w teorii powinna ciemniec, ale to nie kreska i jej odcień jest wyznacznikiem czy wszystko zmierza ku dobremu.Hej dziewczyny. Test robiony dzień przed miesiączką wyraźniejszy, a drugi w dniu spodziewanej miesiączczki, co myślicie ?
Patka2207
zrobiłam jeszcze dziś dzień po spodziewanej miesiączce. I lecę na betęudaj się na betę. I powtórz po 48h. Kreska w teorii powinna ciemniec, ale to nie kreska i jej odcień jest wyznacznikiem czy wszystko zmierza ku dobremu.
Załączniki
reklama
MartaMarkry
lec lec! Powodzenia powtórz po 48h by zbadać przyrost.zrobiłam jeszcze dziś dzień po spodziewanej miesiączce. I lecę na betę