angeliskax
Moderator
Nie widzę nicHej dziewczyny to moje zwidy pewnie. Jak myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widzę nicHej dziewczyny to moje zwidy pewnie. Jak myślicie?
Jesli sie spoznia to juz wyjdzie test wiec zrobiłabym testJa robilam swój 4 dni prze okresem , miesiączka spania mi się już 3 dzien. Jeszcze czekam moze przyjdzie jeśli do jutra się nie pojawi tez pewnie pojde na betę
I jak u Ciebie ?Czekam dziś na wyniki bety... Byłam rano.
No jest dzidzia.I jak u Ciebie ?
Jezu gratulujęNo jest dzidzia.
Jako negatywny.Hej dziewczyny, dwa dni do miesiączki, na poczatku myślałam, ze kreska fabryczna bo była wyrazista krecha ale nie było koloru a po parunastu minutach spojrzałam i nabrała lekkiego ciemniejszego kolorku wiec co myślicie ?bo nie wiem jak odebrac ten wynik
to nie jest kreska ciążowa. Poczekaj te dwa dni do miesiączki i jak nie przyjdzie to powtórz sobie spokojnie z porannego moczuHej dziewczyny, dwa dni do miesiączki, na poczatku myślałam, ze kreska fabryczna bo była wyrazista krecha ale nie było koloru a po parunastu minutach spojrzałam i nabrała lekkiego ciemniejszego kolorku wiec co myślicie ?bo nie wiem jak odebrac ten wynik
Nie, po prostu nie odczytuje się testów po czasie zaznaczonym na instrukcji.Czyli test po prostu był zepsuty?