reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama

Załączniki

• IMG_20220525_214605.jpg
    IMG_20220525_214605.jpg
    94,4 KB · Wyświetleń: 228
Hej dziewczyny, dwa dni do miesiączki, na poczatku myślałam, ze kreska fabryczna bo była wyrazista krecha ale nie było koloru a po parunastu minutach spojrzałam i nabrała lekkiego ciemniejszego kolorku wiec co myślicie ?bo nie wiem jak odebrac ten wynik

Załączniki

• E72EB5E4-8814-4279-AF72-B1BC3808F8EE.jpeg
    E72EB5E4-8814-4279-AF72-B1BC3808F8EE.jpeg
    63,1 KB · Wyświetleń: 253
Hej dziewczyny, dwa dni do miesiączki, na poczatku myślałam, ze kreska fabryczna bo była wyrazista krecha ale nie było koloru a po parunastu minutach spojrzałam i nabrała lekkiego ciemniejszego kolorku wiec co myślicie ?bo nie wiem jak odebrac ten wynik
to nie jest kreska ciążowa. Poczekaj te dwa dni do miesiączki i jak nie przyjdzie to powtórz sobie spokojnie z porannego moczu

reklama
Do góry