reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Dziękuję. W szoku jestem bo to był pierwszy cykl świadomych starań z testami owulacyjnymi. Myślicie że za dwa tygodnie będzie już widać serce?
Kiedy pokazało Ci owulację?

EDIT: już widzę wszystko. Za około 3tyg. serduszko powinno być, za 2tyg. dopiero pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym.

Cześć dziewczyny. Mam pewien problem. Mianowicie miesiąc temu robiłam parę testów, wszystkie pozytywne.
Po trzech dniach dostałam okresu. Po dwóch dniach okresu w becie nic nie wyszło. Po jakiś 3 czy 4dniach okres się skończył. Powiedziałam sobie wtedy że to chyba wadliwe testy chociaż były z różnych firm, przecież beta by nie kłamała.
Wczoraj czyli miesiąc po tamtym zdarzeniu zostały zrobione 4 testy z drugimi bladymi kreskami ale raczej pozytywne. O dziwo wczoraj parę godzin później znowu jak by okres. Moje pytanie, dziewczyny co o tym myśleć ???

Cześć dziewczyny. Mam pewien problem. Mianowicie miesiąc temu robiłam parę testów, wszystkie pozytywne.
Po trzech dniach dostałam okresu. Po dwóch dniach okresu w becie nic nie wyszło. Po jakiś 3 czy 4dniach okres się skończył. Powiedziałam sobie wtedy że to chyba wadliwe testy chociaż były z różnych firm, przecież beta by nie kłamała.
Wczoraj czyli miesiąc po tamtym zdarzeniu zostały zrobione 4 testy z drugimi bladymi kreskami ale raczej pozytywne. O dziwo wczoraj parę godzin później znowu jak by okres. Moje pytanie, dziewczyny co o tym myśleć ???
Przechodzisz ciąże biochemiczne, organizm odrzuca słaby zarodek

reklama
Tylko dziwi mnie to że beta nic nie pokazuje a testy właśnie pozytywne już od 2 miesięcy :/
Możliwe, że testy nie były jednak pozytywne(źle odczytane, zalane, lub pokazywały kreskę szarą), albo wylapalas dwa biochemy pod rząd. Ciężko wyrokować, skoro robiłaś betę już po krwawieniu, w momencie kiedy mogła już spać.

Do góry