magdalenasz.
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test jest negatywnyHej dziewczyny to moje zwidy pewnie. Jak myślicie?
Ja coś tam widzę ale sama się dopatruje często kreseczek bo moja córka właśnie była bledziutka kreseczka na teście ciążowym. Powtórzyła bym na Twoim miejscu.Hej dziewczyny to moje zwidy pewnie. Jak myślicie?
Ja tu ewidentnie widzę delikatna kreseczkęJa coś tam widzę ale sama się dopatruje często kreseczek bo moja córka właśnie była bledziutka kreseczka na teście ciążowym. Powtórzyła bym na Twoim miejscu.
Przy okazji zapytam o swój test robiony wczoraj popołudniu.
Czekam dziś na wyniki bety... Byłam rano.Zrób jutro rano z pierwszego siusiu powinna być ciemniejsza ale kreseczka jest
Jeden dzień przed, w 31 dniu cyklu. Dziś powinnam dostać miesiączkę.Daj znać co Ci wyszło a test robiłaś przed miesiączką?
PozytywnyJa coś tam widzę ale sama się dopatruje często kreseczek bo moja córka właśnie była bledziutka kreseczka na teście ciążowym. Powtórzyła bym na Twoim miejscu.
Przy okazji zapytam o swój test robiony wczoraj popołudniu.