reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Facelle dopiero po dwóch albo trzech dniach od tego miałam pozytywny 😁 Aczkolwiek nie wiem czy to był przypadek, że tak wcześnie wyszedł mi ten lidlowy, czy może to jakaś jego wada fabryczna.
Nie wiem co mnie podkusiło na ten Lidlowy ale u nas w rosmannie jakby wycofali Pinki i stwierdziłam że z dwojga złego lepszy ten Lidlowy niż Facelle 😀
Chociaż generalnie oprócz braku okresu to kompletnie żadnych innych objawów nie mam

reklama
Nie wiem co mnie podkusiło na ten Lidlowy ale u nas w rosmannie jakby wycofali Pinki i stwierdziłam że z dwojga złego lepszy ten Lidlowy niż Facelle 😀
Chociaż generalnie oprócz braku okresu to kompletnie żadnych innych objawów nie mam
Beta z krwi prawdę Ci powie 😉 Ja dobijam do końca 6tc i nie mam praktycznie żadnych objawów. Raz tylko na początku jeszcze przed pozytywnym testem wymiotowałam, a tak luzik.

Ostatnia edycja:
5 dni przed @ taki wynik co myślicie ?
Do tego ogromny ból pleców ale już troszkę przeszło. Zawsze okolo tyg przed @ bolące piersi a tu nic momentami klocie jajników ból i podbrzusza muli mnie strasznie do tego ciągle bekam i gazy

Załączniki

• B56C6E3D-D29A-456E-B9E5-53E15E5F3D36.jpeg
    B56C6E3D-D29A-456E-B9E5-53E15E5F3D36.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 262
Do tego ogromny ból pleców ale już troszkę przeszło. Zawsze okolo tyg przed @ bolące piersi a tu nic momentami klocie jajników ból i podbrzusza muli mnie strasznie do tego ciągle bekam i gazy
Nie wiem czy to szary kolor różowy?
Jesli szara to kreska jest fabryczna, a jak blada różowa to coś się moze dziać.

Test jest negatywny. Po co nakładasz dziwne filtry na zdjęcie? Jak będzie ciąża to i kreska widoczna gołym okiem.

Zgodnie z obietnicą zrobiłam testy rano. 4 dni do @. Środkowy o czułości 25 pozostałe 10. Co ciekawe to ten strumieniowy z allegro pokazał cień cienia 6 dni przed

Załączniki

• IMG_20220513_052628.jpg
    IMG_20220513_052628.jpg
    973,9 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Do góry