Lilith92
Fanka BB :)
Jestem w ogromnym szoku! Nie dowierzam po prostu... Jutro beta.Mój tez tak wyglądał jak był pozytywny Leć na bete!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w ogromnym szoku! Nie dowierzam po prostu... Jutro beta.Mój tez tak wyglądał jak był pozytywny Leć na bete!
a ja bym nie była pewna, te testy lubią oszukiwać. Najbardziej miarodajna byłaby Beta. Ale może w twoim wypadku będzie inaczej trzymam kciukiJestem w ogromnym szoku! Nie dowierzam po prostu... Jutro beta.
Zrobiłam jeszcze jeden i tak samo. Ale faktycznie, może być jakiś błąd...a ja bym nie była pewna, te testy lubią oszukiwać. Najbardziej miarodajna byłaby Beta. Ale może w twoim wypadku będzie inaczej trzymam kciuki
Dziękuję za info. Czytałam że te testy są dobre, dlatego je wybrałamNie chce Ci odbierać nadziei naprawdę, ale pisze po prostu co mi się przydarzyło dwa razy. Kup inny test bądź idź na betę. Beta da Ci najwięcej pewności. Trzymam kciuki
Ale u ciebie nie ma kreski i widać że test negatywny, a u @Lilith92 nie trzeba się jej przypatrywaća ja bym nie była pewna, te testy lubią oszukiwać. Najbardziej miarodajna byłaby Beta. Ale może w twoim wypadku będzie inaczej trzymam kciuki
u mnie podobnie. A najwrażliwszy zawsze jest owulacyjny, on mi ciąże przed ciążowym już pokazuje, choć nie ma się nim co samym sugerować.Mnie te testy nie oszukały. Jak nie było ciąży to biel raziła po oczach, a jak była ciaza to kreska od razu się pojawiła
Mi taki owulacyjny jak Twój na zdjęciu wychodzi przez cały cykl bez ciąży oprócz owulacji, bo wtedy jest ciemniejszyu mnie podobnie. A najwrażliwszy zawsze jest owulacyjny, on mi ciąże przed ciążowym już pokazuje, choć nie ma się nim co samym sugerować.