nie ciąża.. i dlaczego rozbierasz test??Co to jest?
reklama
H
Helena!
Gość
chyba miejsce sklejenia. Z drugiej strony jest takie samo.Co to jest?
M
Myszaaaa
Gość
Kreski tak szeroko przecież nie wychodzą jeśli test byłby pozytywny. Twoja domniemana kreska byłaby przecież niewidoczna jeśli nie rozebrałabyś tego testu
Nel331
Fanka BB :)
Rozebrany negatywny test ciążowyCo to jest?
królowa_kresek😉🙃
Który dzień cyklu? Wygląda na bardzo pozytywny. Ile dni od owulacji można go juz wykonać?
Dziś jestem w 10 dniu po owulacji. Tylko martwi mnie fakt, ze sikaniec wyszedł negatywny, no nic jutro powtórzę, a nóż się udało
olka11135
Witam serdecznie. Czy któraś z Was używała testy z krwi? Mi wyszło coś takiego. I nie wiem co myśleć.
Poczytaj sobie wątki na forum o tym teście. Nie wiem czy one kiedykolwiek wychodzą negatywne
Edit. Teraz doczytałam że sikany wyszedł negatywny - no właśnie. Możesz iść na betę oczywiście, ale nie skakałabym z radości po tym z krwi
Ostatnia edycja:
Magnat
Mi wyszedł negatywnie kiedyś ten z krwi i była to prawda ale również czytałam wiele złych opinii o fałszywych wynikach dodatnich tych testówPoczytaj sobie wątki na forum o tym teście. Nie wiem czy one kiedykolwiek wychodzą negatywne
Edit. Teraz doczytałam że sikany wyszedł negatywny - no właśnie. Możesz iść na betę oczywiście, ale nie skakałabym z radości po tym z krwi
reklama
Fado123
Kazda która go robila miała 2 kreski ,te testy kłamią, zrob bete ,albo poczekaj do @ i zrob normalny testWitam serdecznie. Czy któraś z Was używała testy z krwi? Mi wyszło coś takiego. I nie wiem co myśleć.