reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Witajcie przyszle i aktualne Mamy!
Wiek 35, na pokładzie synek, starania o dziecko 4 cykl.
Do @ 3 dni, owulacja prawdo podobnie 16.03 lub 17.03 peak pozytywny 15.03 ,cykl zazwyczaj 30-31 dni, rano test wyszedł negatywny, gdyż cień 2 kreski był prawie niedostrzegalny, a może ja chciałam coś dostrzec po prostu a nic nie było. Za to teraz (tak wiem, powinnam wyrzucić, ale zatrzymalam) no wlasnie czy coś tu widać co może w kolejnym dniu zapowiedzieć pozytywną kreskę, czy to nainterpretacja. Poza tym, ze mam wrazliwsze piersi, a 2 dni temu czułam tylko klucie w jajnikach, nie czuje absolutnie nic.
Przykro mi ja nic nie widzę 😞

Nic tu nie ma. Poza tym jeśli rzeczywiście byłabyś w ciąży to 14 dni po owulacji test miałby widoczne kreski bez żadnych wątpliwości
Do @ 3 dni, owulacja prawdo podobnie 16.03 lub 17.03 peak pozytywny 15.03 ,cykl zazwyczaj 30-31 dni, rano test wyszedł negatywny, gdyż cień 2 kreski był prawie niedostrzegalny, a może ja chciałam coś dostrzec po prostu a nic nie było. Za to teraz (tak wiem, powinnam wyrzucić, ale zatrzymalam) no wlasnie czy coś tu widać co może w kolejnym dniu zapowiedzieć pozytywną kreskę, czy to nainterpretacja. Poza tym, ze mam wrazliwsze piersi, a 2 dni temu czułam tylko klucie w jajnikach, nie czuje absolutnie nic.

Negatywny

Negatywny , ja też jak się starałam to sie doszukiwałam, trzeba poczekać do @

Hej, długo zwlekałam z napisaniem postu, nie odbierzcie mnie źle, ale chyba mam dziwna rękę do dziwnych testów 🤦‍♀️ (ferelnych) nawet sama już nie wiem jak je nazwać 😏. Otóż okres mam nieregularny i to komplikuje sprawę. Wstawiam wam zdjęcia testów oraz dziwnego usg na którym coś widać, ale na pewno nie guz czy inne cholerstwo.

Załączniki

• 281fa529-05c1-4548-8dfc-0a596fd8ef9b.jpg
    281fa529-05c1-4548-8dfc-0a596fd8ef9b.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 198
  • d6c50c6b-5213-4320-a8f5-3da4ae8d7380.jpg
    d6c50c6b-5213-4320-a8f5-3da4ae8d7380.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 201
Hej, długo zwlekałam z napisaniem postu, nie odbierzcie mnie źle, ale chyba mam dziwna rękę do dziwnych testów 🤦‍♀️ (ferelnych) nawet sama już nie wiem jak je nazwać 😏. Otóż okres mam nieregularny i to komplikuje sprawę. Wstawiam wam zdjęcia testów oraz dziwnego usg na którym coś widać, ale na pewno nie guz czy inne cholerstwo.
Te testy są negatywne, zreszta, nie polecamy tych testów z Facelle, lepiej kupić PINK Strumieniowy 😊

reklama
Niestety nie wiem dlaczego nie dodało się zdj usg 🤷‍♀️. Zdjęcie zwykle po lewej a po prawej czarno-białe, bo na nim lepiej widać

Załączniki

• 80eb5511-cb44-4f11-8a3a-ca5b7c004da1.jpg
    80eb5511-cb44-4f11-8a3a-ca5b7c004da1.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 141
Do góry