L
Ladycarooo
Gość
to jest ładny pozytywny testCzy mam zwidy, czy jednak...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest ładny pozytywny testCzy mam zwidy, czy jednak...?
No ja mam nadzieję!to jest ładny pozytywny test
Przykro mi ja nic nie widzęWitajcie przyszle i aktualne Mamy!
Wiek 35, na pokładzie synek, starania o dziecko 4 cykl.
Do @ 3 dni, owulacja prawdo podobnie 16.03 lub 17.03 peak pozytywny 15.03 ,cykl zazwyczaj 30-31 dni, rano test wyszedł negatywny, gdyż cień 2 kreski był prawie niedostrzegalny, a może ja chciałam coś dostrzec po prostu a nic nie było. Za to teraz (tak wiem, powinnam wyrzucić, ale zatrzymalam) no wlasnie czy coś tu widać co może w kolejnym dniu zapowiedzieć pozytywną kreskę, czy to nainterpretacja. Poza tym, ze mam wrazliwsze piersi, a 2 dni temu czułam tylko klucie w jajnikach, nie czuje absolutnie nic.
Witajcie przyszle i aktualne Mamy!
Do @ 3 dni, owulacja prawdo podobnie 16.03 lub 17.03 peak pozytywny 15.03 ,cykl zazwyczaj 30-31 dni, rano test wyszedł negatywny, gdyż cień 2 kreski był prawie niedostrzegalny, a może ja chciałam coś dostrzec po prostu a nic nie było. Za to teraz (tak wiem, powinnam wyrzucić, ale zatrzymalam) no wlasnie czy coś tu widać co może w kolejnym dniu zapowiedzieć pozytywną kreskę, czy to nainterpretacja. Poza tym, ze mam wrazliwsze piersi, a 2 dni temu czułam tylko klucie w jajnikach, nie czuje absolutnie nic.
NegatywnyWitajcie przyszle i aktualne Mamy!
Negatywny , ja też jak się starałam to sie doszukiwałam, trzeba poczekać do @Witajcie przyszle i aktualne Mamy!
Te testy są negatywne, zreszta, nie polecamy tych testów z Facelle, lepiej kupić PINK StrumieniowyHej, długo zwlekałam z napisaniem postu, nie odbierzcie mnie źle, ale chyba mam dziwna rękę do dziwnych testów (ferelnych) nawet sama już nie wiem jak je nazwać . Otóż okres mam nieregularny i to komplikuje sprawę. Wstawiam wam zdjęcia testów oraz dziwnego usg na którym coś widać, ale na pewno nie guz czy inne cholerstwo.