Wstaw test to może ktoś ci odpowieDziewczyny proszę o pomoc dziś 12 dni po ovitrelle i 5 dni po transferze blastki czy test pozytywny ?
Czy to mogą być pozostałości po ovitrelle?
reklama
Hej dziewczyny . Zrobiłam test bo od kilku dni mam dziwne uczucie w brzuchu ( kłucia, pobolewania) jak chodzę to mam wrażenie że moja macica jest pełna wody . Więc ot tak zrobiłam test niedawno , w sumie nie wiem po co bo przecież jestem dopiero tydzień po stosunku .Ale jednak zrobiłam z ciekawości i głupoty .
Zdjęcie robione po 12:00, nie z porannego moczu . Może to kreska fabryczna ?
Estuś
Moderator
zarodek się zagnieżdża między 6-12dniem plus później 48 h na wytworzenie bety . Wiec 7 dpo nie ma prawa się nic pokazać , chyba ze owulacja się przesunęła . Jest zdecydowanie za wcześnie na test a już na pewno na jakiekolwiek objawy ciążowe. Ale jak Ty tam widzisz jakąś druga różową kreskę to najlepiej idź na bete , albo zrób ponownie test w dniu spodziewanej miesiączki . PowodzeniaHej dziewczyny . Zrobiłam test bo od kilku dni mam dziwne uczucie w brzuchu ( kłucia, pobolewania) jak chodzę to mam wrażenie że moja macica jest pełna wody . Więc ot tak zrobiłam test niedawno , w sumie nie wiem po co bo przecież jestem dopiero tydzień po stosunku .Ale jednak zrobiłam z ciekawości i głupoty . Zobacz załącznik 1311555
marta18691
Fanka BB :)
Jakas tam kreska jest widoczna ale lepiej za kilka dni zrobić test
L
Ladycarooo
Gość
Hej i jak, powtarzałaś?Dziękuję Wam za odpowiedzi Też mi się wydaje że za wcześnie na cokolwiek . Jutro rano powtórzę test i będę wiedziała czy to była fabryczna kreska . Test firmy sema protect o czułości 10 mlU
Hej i jak, powtarzałaś?
@Agnes
Początkująca w BB
reklama
Estuś
Moderator
Gratulacje jest ciaza , do lekarza jest jeszcze za wcześnie bo nic nie zobaczy. Ale możesz sobie zrobić bete i powtórzyć za 48h sprawdzić przyrost czy jest wszystko w porządkuWitam.
Dziewczyny potrzebuje Waszej rady.
Dzisiaj planowo powinna być miesiączka, ale coś mnie podkusiło i rano zrobiłam test. Wyszły dwie kreski.
Nie wiem czy iść do lekarza czy powtórzyć test?